szombat, augusztus 24, 2019
Civil Hírügynökség

Együttműködési szándéknyilatkozat médiapartnereknek

A Civil Hírügynökség anyagainak felhasználása

Célunk, hogy híreink és műsoraink minden érdekelthez eljussanak, ezért anyagainkat széles körben ingyenesen hozzáférhetővé kívánjuk tenni. Anyagaink felhasználására az alábbi feltételek vonatkoznak:

1. Saját készítésű rádióműsor

Amennyiben nem jelezzük másként, az oldalunkon levő minden hanganyag saját gyártmányú rádióműsornak tekintendő. Felhasználás a Creative Commons – “Nevezd meg! – Ne változtasd!” licence szerint. Megnevezés formája: “Civil Hírügynökség” vagy “civilhirugynokseg.hu”.

 • A változatlan felhasználáshoz nem szükséges előzetes engedély, azonban kérjük, a felhasználás tényéről (a felhasználó médium, közlés ideje megnevezésével) legalább havi rendszerességgel tájékoztassa a Hírügynökséget.
 • Amennyiben szerkeszteni kívánja az adott anyagot, úgy a fenti engedély nem érvényes, a módosított felhasználás minden esetben előzetes írásbeli jóváhagyáshoz kötött.
 • A Vízió c. műsor interjúiról szerkesztett írott változat vagy leirat készül, mely elérhető a hanganyag közzétételét követően. A szöveg módosított felhasználásához írásos jóváhagyás szükséges.

2. Saját hír

Saját hírnek számít minden közlemény, amelynek forrásmegjelölésében a “beküldött hír” szerepel.  Részleteiben vagy egészben a forrás megnevezésével használható fel. Megnevezés formája: “Civil Hírügynökség” vagy “civilhirugynokseg.hu”.

A felhasználáshoz nem szükséges előzetes engedély. Együttműködő félként legalább időszakos összesítést kérünk a felhasználásról (pl. havonta).

 

Együttműködő felek

1. Médiapartner részéről


 •   online
    print
    rádió

 • A Civil Hírügynökség jelen nyilatkozat kitöltésével vállalja, hogy a civilhirugynokseg.hu oldalon a médiapartnerek listájában szerepelteti a nyilatkozót, sajtóeseményeiről tájékoztatja és írásos beszámolót küld az eseményt követően az együttműködő szerkesztőség számára.

  A Civil Hírügynökség vállalja továbbá, hogy civilhirugynokseg.hu oldalon megjelenteti az együttműködő szerkesztőség által küldött híreket, információkat forrásmegjelöléssel.

  Média neve: Civil Hírügynökség
  Üzemeltető megnevezése: Civil Support Nonprofit Kft.
  Üzemeltetett felületek: civilhirugynokseg.hu (online), https://www.facebook.com/civilhorizont (online)
  Átvételre kínált tartalom: heti civil rádiós magazin – heti 30 perc, online felületek tartalma, napi hangos civil hírek (jelenleg nem elérhető)
  Főszerkesztő: Nyári Juli nyari.julianna@civilsupport.hu +36 70 9300 973
  Kapcsolattartó: Mayer Tünde mayer.tunde@civilsupport.hu +36 70 9400 377

  A nyilatkozat elküldése az oldal feltételeinek elfogadását jelenti. A feltételeket nem módosítjuk az Ön előzetes tájékoztatása nélkül. Az együttműködés bármikor szabadon lemondható.

 

Eltérő igények, javaslat esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!