csütörtök, május 23, 2019
Civil Hírügynökség

Legyen ajándék az élet öröme!

veradas-170826

Véradásra hív a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat. A decemberi ünnepek előtt és között, a biztonságos hazai vérkészlet fenntartása érdekében véradásra hív mindenkit a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat.

A karácsony ez egyik legszebb ünnepünk, legtöbben szerető családunk, barátaink körében töltjük, azonban ez sajnos nem mindenkinek adatik meg, sokan vannak, akik ilyenkor is gyógyulásukat várják valamelyik kórházban. Együtt emlékezetessé varázsolhatjuk az ő karácsonyukat is, mégpedig úgy, ha önzetlen cselekedetünket, véradásunkat ajándékozzuk nekik.

Idén, az ünnepek alatt egy 5 napos és egy 4 napos hosszú hétvége követi egymást. Tekintettel az egyes vérkészítmények rövid tárolási idejére, ahhoz, hogy ezekben a napokban is maradéktalanul biztosítani tudjuk a szükséges vérkészítményeket, nagyon fontos, hogy ünnepek előtti és ünnepek közötti véradásukkal minél többen segítsék a betegellátást.

Azokat, akik december 12-22 között adnak vért, egy doboz finom szaloncukorral, akik pedig 27-29-e között jönnek el vért adni, szerencsehozó lencsével ajándékozzuk meg.

A véradási helyszínekről és időpontokról az alábbi oldalakon tájékozódhat:
http://www.ovsz.hu/ver/veradasok
http://veradas.hu/adjvert/veradasok

 

Forrás: Országos Vérellátó Szolgálat

Friss műsorok

Comments are closed.