szombat, június 23, 2018
Civil Hírügynökség

Láthatatlan Munka Világnapja pályázat

beugro-170222

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete fotó- és videó pályázatot hirdet “BEUGRÓ – munkához látok” címmel családok, fiatalok, idősek, baráti társaságok részére.

Nagyszülők, akik az unokákra vigyáznak, idős, beteg embereket gondozó rokon vagy önkéntes segítő, otthoni feladatokból átvállaló házastárs. Ők, akik a láthatatlan munkát végzik csendben, fizetség nélkül. A láthatatlan munka napjának célja, hogy rájuk irányítsa a figyelmet és elismerje azt az értékes és pótolhatatlan munkát, amelyet végeznek. Itt az ideje, hogy láthatóvá tegyük őket és az általuk ellátott tevékenységeket!

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete fotó- és videó pályázatot hirdet “BEUGRÓ – munkához látok” címmel családok, fiatalok, idősek, baráti társaságok részére.

Pályázati témakör: A pályázatra olyan fotókat, videofelvételeket (telefonnal készítettet is) várunk, amelyen a pályázó egy családtagja, barátja, ismerőse által végzett láthatatlan munkát (ez lehet családon belül végzett munka, vagy önkéntes munka valamely közcél érdekében) maga végez, bemutatja azt, azaz beugrik a másik szerepébe, s munkához lát.

Beadási határidő: 2017. március 14. (kedd, éjfél)
Eredményhirdetés: 2017. április 4., kedd (a Láthatatlan Munka Világnapja)
A beérkezett műveket szakmai Bíráló Bizottság bírálja el.

A legjobb három mű díjazása kategóriánként:
1. helyezett: 150 000 Ft 2. helyezett: 100 000 Ft 3. helyezett: 50 000 Ft értékű nyeremények (bruttóban értendőek)

A pályázatról: http://www.noe.hu/hirek/beugro_munkahoz_latok

 

Forrás: Nagycsaládosok Országos Egyesülete

Friss műsorok

Comments are closed.