szerda, június 26, 2019
Civil Hírügynökség

Kulturális és kreatív iparágak, ébresztő!

Hiánypótló esemény zajlik július 9-én a Design Terminálban „Creative Gym”címmel a kulturális és kreatív iparágak munkatársai számára közönségépítés és bevonás, látogatók érzelmi elköteleződése, vállalkozói szemlélet, újrafogalmazott gyakornoki program, kommunikáció és intézményi működés témákban.

 

 

 

Melyek a legfrissebb marketing trendek az európai művészeti életben? Hogyan ötvözhető a kreativitás és a vállalkozói szemlélet a kultúrában és az oktatásban? Milyen gondolatok felvetése reformálhatja meg a művészeti intézmények működését? Miként vonhatók be az elérhetetlennek gondolt célcsoportok? Lehet hatékony és motiváló a gyakornoki munka? – többek között ezekre a kérdésekre ad válaszokat a jövő heti kulturális és kreatív iparágakra fókuszáló, angol nyelvű konferencia, ahol a résztvevők globális gyakorlatokat ismerhetnek meg nemzetközi nézőpontokból.

A rendezvény részeként a jelenlévők workshop keretében dolgoznak a saját területüket érintő, specifikus kihívásokkal és vetnek fel megoldást jelentő, új perspektívákat. Az angol, dán, olasz, spanyol és magyar szakértők előadását követően a vendégek személyes kérdéseikre is választ kapnak.

A szervezők kreatív területen dolgozókat, valamint startupok, színházak, zenei intézmények és független társulatok, oktatási intézmények, múzeumok és galériák, könyvtárak, önkormányzatok munkatársait várják a nemzetközi eszmecserére, amely inspirációul szolgál a vezetői, szervezeti és kommunikációs kérdésekben.

Az eseményen való részvétel díjmentes és regisztrációhoz kötött. Díjmentes jegyek: http://creativegym.eventbrite.com

A külföldi előadók webinar formában jelentkeznek be. A rendezvény az Anthropolis Egyesület szervezésében, a Design Terminál partnerségében és az Európai Unió Leonardo Partnerships program támogatásával valósul meg.

 

Forrás: Anthropolis Antropológiai Közhasznú Egyesület

Friss műsorok

 • Cím: Fogyasztóvédelem – Igazságügyi szakértés – könnyűipari termékek
 • Hossz: 56:30
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Hoffer Ferenc igazságügyi szakértő

1/7. Mikor és hogyan forduljunk igazságügyi szakértőhöz, ha panaszunk van? Hogyan válasszunk szakértőt? Ki fizeti és mire jó a szakértői vélemény?

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Gázkészülékek javítása és karbantartása
 • Hossz: 56:56
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Horváth Zoltán gázkészülék szervízvezető

1/6. Háztartásokban használatos gázkészülékek karbantartásával, javításával és vásárlásával kapcsolatos panaszok és azok elkerülése érdekében való felkészülés és teendők.

 

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés 2.rész
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök és szervízvezető

1/ 5. Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök, szervízvezető

1.4  Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés

Comments are closed.