hétfő, július 22, 2019
Civil Hírügynökség

Közélet Iskolája – új képzést hirdetnek

kepzes-151109

A Közélet Iskolája egy közösségi oktató- és kutatóközpont, amely a kirekesztett csoportok aktív társadalmi részvételét támogatja. Ezúton hirdetik meg legújabb képzésüket “Képzés a nemi szerepekről és nemek közötti egyenlőtlenségekről” címmel.

Miről szól a képzés? A nemi szerepelvárások és a nemek közötti egyenlőtlenségek mindenütt megjelennek, így a társadalmi és közösségi munkában is. Hogyan korlátoznak ezek a szerepek, és miért ennyire nehéz megszabadulni tőlük? Milyen lehetőségeink vannak a változtatásra? Az alapozó képzés során ezeket a kérdéseket fogjuk körüljárni, Dósa Mariann és Szabó Móni segítségével.

Kiket várunk? Mindazokat, akik társadalmilag aktívak (pl. aktivisták, szervezők, oktatók, segítők). Különösen várjuk érdekvédelmi szervezetek és önszerveződő közösségek hátrányos helyzetű tagjainak jelentkezését!

Mikor? 2015. december 4-5-6.
– december 4-én, pénteken 17.00-20.00 filmvetítés és beszélgetés
– december 5-én, szombaton 10.00-18.00 elméleti és gyakorlati képzés
– december 6-án, vasárnap 10.00-18.00 elméleti és gyakorlati képzés

Hol? Auróra közösségi központ (Budapest, 8. kerület, Auróra utca 11.)

A képzésen a részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 30.000 Ft/fő részvételi díjat, akkor hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek!

A képzés idejére kávét, teát, rágcsálnivalót, szombaton és vasárnap ebédet is biztosítunk.

Minden résztvevő utazási költségét megtérítjük (Budapestre és a Budapesten belüli tömegközlekedésre is), aki ezt az igényét előre jelzi. Minden esetben a legolcsóbb utazási formát tudjuk csak támogatni. Ha valamelyik résztvevőnek olcsóbb szállást foglalni, mint utazást fizetni, azt is térítjük.

Jelentkezni lehet telefonon vagy e-mailben a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével. A jelentkezés határideje: 2015. november 20. (péntek).

Jelentkezés és további tájékoztatás: Dósa Mariann (06 70 509 8510), kozeletiskolaja@gmail.com
Online felhívás: http://www.kozeletiskolaja.hu/post/kepzes-a-nemi-szerepekrol-es-nemek-kozotti-egyenlotlensegekrol

Szeretettel várunk minden jelentkezőt!

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.