csütörtök, július 18, 2019
Civil Hírügynökség

Komplex szülés utáni regenerációs program

2018-08-29 Esemény, Hírfolyam
anyaszuletett-180828

A női jóga, a gyógytorna és a gátizomtorna gyakorlataiból összeállított program kifejezetten a női test szülést követő hatékony regenerációját támogatja.

Biztos lehetsz benne, hogy semmi olyat nem csinálsz majd, ami árthat. Fokozatosan építheted vissza a várandóság és a szülés során meggyengült, megnyúlt izmokat.

A 8 alkalmas tanfolyamon elsajátíthatsz egy alap gyakorlatsort, ami hétről hétre újabb elemekkel egészül ki. A tanfolyam végére ezeket a gyakorlatokat biztonsággal tudod otthon is végezni.

Az egész testet átmozgató gyakorlások során megerősítjük a medencefenék izmokat, segítjük a szétnyílt hasizom visszarendeződését, erősítjük a hátizmokat és tartásjavító gyakorlatokat is végzünk.

Elsajátíthatsz stressz oldó és relaxációs technikákat, melyeknek a hétköznapokban is hasznát veheted.

A testi regeneráció mellett nagy hangsúlyt fektetünk a lelki folyamatok megértésére, megismerésére is. Ebben a csoport, a hozzád hasonló élethelyzetben lévő anyukák is nagyon sokat segítenek. Jó dolog az első otthon töltött hetek után kicsit kimozdulni, magadra is időt szánni, feltöltődni.

Az anyaszületett szakértői csapatának tagjai maguk is több gyermekes anyák, akik saját szakterületük kiemelkedő képviselői. Van köztük jóga oktató, gátizom terapeuta és pszichológus is.

Találkozzunk, jelentkezz most!

Jelentkezés, további információ:

https://anyaszuletett.hu/wp-content/cache/all/tanfolyamok/anyaszuletett//index.html

Időpont: Minden szerda, szept. 26.– nov. 7. 10.30
Helyszín: HellóAnyu családbarát közösségi tér és kávézó
Budapest, Csányi utca 7., Budapest VII. kerülete, 1077

 

Forrás: facebook.com

Friss műsorok

Comments are closed.