szombat, augusztus 24, 2019
Civil Hírügynökség

Klímariadó! Alkoss képet róla!

arc2019grafika_190612

19. ARC közérzeti pályázat.

Klíma. Katasztrófa? Globális akasztófa, amin együtt fogunk lógni? Vagy nem kell a paláver, más az, ami alá ver az emberiségnek? Oszd meg velünk ezügyben az igazságodat, és foglald képbe, plakátba, hogy mit gondolsz a klímaváltozásról! Hiszen te is hatással vagy a környezetedre! Utazol, szemetelsz, húst eszel, cuccokat veszel és levegőt – ezzel is a klímát terheled.

Klíma. Dráma? Félsz tőle? Nem hiszel benne? Generálod? Túléled? A legnagyobb fenyegetésnek tartod? Vagy nem érdekel az egész? Te a szemednek hiszel vagy a propaganda sajtónak? A tényeknek vagy a szósöl trolloknak? Sokezer tudósnak vagy párszáz politikusnak? Mindenkinek jogában áll tévedni, de gondolkodni most erről érdemes szerintünk. Vállald fel, amit gondolsz, és győzz meg másokat!

Az alkotói szabadság jegyében a felkínált témán kívül más ötlettel, témával is pályázhatsz szabadon!

Mutass utat, nevettess meg, gondolkodtass el!

Magyarország legnagyobb köztéri kiállítása várja szabad gondolataidat és zseniális vizuális ötleteidet!

Pályázz!

A pályázat kiírója részletesebb, szakértő segítséget is ad a témában a tájékozódáshoz. Az ARC a Greenpeace Magyarország honlapjának egyik aloldalát ajánlja, ahol egy gyorstalpalót talál az érdeklődő a klímaváltozásról, és néhány tippet arról, mit tehetünk egyénileg és rendszerszinten, hogy elkerüljük a klímakatasztrófát! https://hu.greenpeace.org/klimavalsag/

Idén, ahhoz, hogy a pályázatból kiállítás is legyen az ARC-nak most mindennél jobban szüksége van a kedvelőire is. Adománygyűjtő kampányt indítanak és várják minden olyan cég, szervezet és magánszemély támogatását, akiknek fontos, hogy idén is legyen ARC kiállítás és felelősséget éreznek a klímaváltozással kapcsolatban.

Az ARC bankszámlaszáma: 16200010-10073090
Külföldről a következő kódok segítségével lehet utalni az ARC-nak:
HU87 1620 0010 1007 3090 0000 0000
Swift kód: HBWEHUHB

Az ARC pályázati rendszerét az EContest biztosítja.
Közreműködő, további ARCostársak: HVG, Greenpeace Magyarország, MagNet Bank, DELL, Funzine, Relatív Reklámügynökség, Kreatív, Civil Rádió, Sziget, Oázis Computer, Wacom, Mandala Jógastúdiók, Medence Csoport, Godot Galéria, BMC, Bortársaság, Club Mate, Budapest Park, Zhao Zhou és többen mások.

A pályázattal kapcsolatos minden információ megtalálható a https://www.facebook.com/ArcMagazin/, valamint az https://arcmagazin.hu/?fbclid=IwAR0l0HqwyVzxxtXKkclPEoiFS-o7hTjC6FM8ftDCPulevyCM8T446mblmQY weboldalakon.
A pályázatok leadási határideje: 2019. július 16. 12:00

ARC – a képtelenség és arctalanság ellen!

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.