szerda, szeptember 26, 2018
Civil Hírügynökség

Kétnapos projekttervező képzés

NIOKlogo-180228

Szeretnél jó pályázatokat írni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Jó lenne, ha az ötletekből reális projektek születnének? Szeretnél hatékonyabban együtt dolgozni a csapatoddal? Gyere el a kétnapos projekttervező képzésünkre!

A NIOK Alapítvány együttműködésben Nun András pályázati szakértővel képzést indít

A képzés időpontja: 2018. március 24-25. 9 és 17 óra között

A képzés helye: Budapest

A kétszer nyolcórás alkalomból álló képzésen átvesszük a legfontosabb kérdéseket, amelyeket tisztázni kell ahhoz, hogy jól átgondolt projekttervünk szülessen.

A második nap végére minden kiscsoport elkészíti saját projektjének vázlatát, amely egy pályázat alapja lehet, és amelynek logikai felépítése a későbbiekben igazodási pontként segít további projektek tervezésében.

„A pályázat verseny. A több ezer értékelt pályázat és több tucatnyi bíráló bizottsági ülés megtanított arra, hogy mik a legfontosabb kérdések, melyekre választ vár az, aki dönt a pályázatunkról. Több száz támogatott és általam leszerződött, végig kísért projekt pedig arra, hogy mik azok a buktatók, amelyek veszélyeztetik egy-egy papíron még elég jónak tűnő projekt sikeres megvalósítását. Ezeket a tudásokat is megosztom példákon keresztül a képzés során.”
„A képzés nem egyszerű előadás, sokkal inkább közös munka, ahol gyakorlatokon keresztül átadom a szükséges módszereket és tudást, rövid előadások és bemutatott példák után kiscsoportokban dolgozunk.”
Nun András, képző

A képzés elvégzéséről igazolást állítunk ki.
A képzés díja: 40 ezer forint/fő, melynek fele a jelentkezést követően előlegként befizetendő, a második részletet pedig a képzést követően kérjük befizetni.

Mint annyi minden, a projektek tervezése is sokkal hatékonyabb, jobb csapatban.
Amennyiben a szervezetben vagy annak környezetében többen vannak, akiknek hasznos lenne a képzés, jelentkezzenek együtt kedvezményes áron!

Két fő esetén 35 ezer, három fő esetén 30 ezer forint per fő a képzési díj.

Jelentkezés itt: http://bit.ly/2wRurAT
A képzés honlapja: https://www.facebook.com/projekttervezes/
A regisztrációt követően mindenkivel felvesszük a kapcsolatot.

Nun András, a képzés vezetője:
“Több mint húsz éve dolgozom a civil szektorban, mint pályázatok értékelője, bíráló bizottsági tag, elsősorban humán fejlesztési programok felelőse. Ötödik éve vezetem Magyarország egyik legrégebbi, civil szervezetét, az Autonómiát. Ezen túl önkéntes társaimmal, saját – művészeti területen aktív – alapítványunkkal az Ultrahanggal 17 éve valósítunk meg egy többnapos, főként EU-s támogatásból szervezett zenei fesztivált, az UH Festet.”
„Évente 8-10 projekttervező képzést tartok, eddig több mint 1 000 résztvevőt képeztem.”

Amennyiben kérdése van, keressen bátran!
nun@autonomia.hu
+36 20 801 9073

 

Forrás: nonprofit.hu

Friss műsorok

 • Cím: 20. A felkorbácsolt gyűlöletbeszéd – új politikai korszak?
 • Hossz: 29:42
 • Vendég: Setét Jenő, Polyák Gábor, Juhász Attila, Lendvai Ildikó, Hargitai Miklós

A sorozat utolsó darabja, a 20. adás vázlatosan összefoglalja a gyűlöletbeszéd elterjedtségét, fokozatait, megjelenési formáit a társadalmi párbeszédekben és a médiában – súllyal a magyarországi viszonyok között. Szó esik a gyűlöletbeszéd történelmi gyökereiről-előzményeiről és aktuális hazai, valamint határon túli érvényesüléséről és politikai eszközként történő felhasználásáról. (Minden megszólaló elemzi a legutóbbi magyar választásokban a gyűlöletbeszéd szerepét) A tartalmas és sokszínű záró adás megszólalói: Setét Jenő polgári aktivista, Polyák Gábor és Juhász Attila elemzők, Lendvai Ildikó politikus, Hargitai Miklós újságíró.

Letöltés
 • Cím: 19. A gyűlöletbeszéd és a nők elleni erőszak – összefüggések és okok
 • Hossz: 29:44
 • Vendég: Acsády Judit, Antoni Rita, Vicsek Ferenc

Tágabb helyzetképpel nyit a műsor – különös tekintettel a hazai helyzetre. Acsády Judit az MTA Szociológiai Intézetének főmunkatársa a nők szerepének változásában, mind előbbre kerülésében látja a nőellenes beszéd rasszizmusba is átcsapó gyakori és aktuális fel-felbukkanását.(Említi Madách Imre akadémiai dolgozatát és Vörösmarty Mihály negatív, megkülönböztető megnyilvánulását – nagy költők elmaradott nézetei) Antoni Rita a Nőkért szervezet vezetője az Isztambuli egyezmény jelentőségét hazai viszonyok közötti elemzi, sőt a szexizmus jelenségét is megmagyarázza. Vicsek Ferenc informatív és sokszínű műsora még a nőellenes mozgalmakat is említi és jellemzi.

Letöltés
 • Cím: 18. Gyűlöletbeszéd a közbeszédben
 • Hossz: 29:32
 • Vendég: Garai László, Márky-Zay Péter, Kapperner Zoltán, Görög Mása

– a szakértő Garai László szociálpszichológus külföldi és hazai  megnyilvánulásokról beszél. (Plakátkampány és rongálás, ellenfél és ellenség dichotómiája) A tanulságok egyszerre általánosak és közösségfüggőek. Eltűntetésük illetve visszaszorításuk lehetőségei vagy pl. a spirál elvágása – a lehetséges megoldások. Megszólal és saját politikai ars poeticáját mondja el a hazai politika új csillaga Márky-Zay Péter. Elveinek összefoglalása meggyőző. Kapperner Zoltán filozófus a józan emberi beszéd és kapcsolatok végső győzelmét reméli – a jelenlegi markáns példák ellenére – Görög Mása szerkesztő műsorában.

Letöltés
 • Cím: 17. A gyűlöletbeszéd jelentősége a politikában
 • Hossz: 29:53
 • Vendég: Galgóczi Eszter, Tóth Mónika

A sorozat mai adásának témája a gyűlöletbeszéd jelentősége a politikában és a tudomány megközelítése szerepének, használatának történelmi vagy éppen  aktuális, magyarországi okairól (Pl. plakátkampány). A vendég, Galgóczi Eszter a szakdolgozatát e témáról írta, ebben még egyetemi kísérleteiről is beszámol. A magyar politikatörténet utolsó 30 évéből sokszínű hangdokumentum összeállítást hallunk a műsor elején, majd – egyebek között – az ellenségkép és a “mi” dichotómiájának összetevőit és az eszközeit veszi sorba a vendég – Tóth Mónika szerkesztő tartalmas félórájában.

Letöltés

Comments are closed.