péntek, június 22, 2018
Civil Hírügynökség

Kétnapos projekttervező képzés

NIOKlogo-180228

Szeretnél jó pályázatokat írni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Jó lenne, ha az ötletekből reális projektek születnének? Szeretnél hatékonyabban együtt dolgozni a csapatoddal? Gyere el a kétnapos projekttervező képzésünkre!

A NIOK Alapítvány együttműködésben Nun András pályázati szakértővel képzést indít

A képzés időpontja: 2018. március 24-25. 9 és 17 óra között

A képzés helye: Budapest

A kétszer nyolcórás alkalomból álló képzésen átvesszük a legfontosabb kérdéseket, amelyeket tisztázni kell ahhoz, hogy jól átgondolt projekttervünk szülessen.

A második nap végére minden kiscsoport elkészíti saját projektjének vázlatát, amely egy pályázat alapja lehet, és amelynek logikai felépítése a későbbiekben igazodási pontként segít további projektek tervezésében.

„A pályázat verseny. A több ezer értékelt pályázat és több tucatnyi bíráló bizottsági ülés megtanított arra, hogy mik a legfontosabb kérdések, melyekre választ vár az, aki dönt a pályázatunkról. Több száz támogatott és általam leszerződött, végig kísért projekt pedig arra, hogy mik azok a buktatók, amelyek veszélyeztetik egy-egy papíron még elég jónak tűnő projekt sikeres megvalósítását. Ezeket a tudásokat is megosztom példákon keresztül a képzés során.”
„A képzés nem egyszerű előadás, sokkal inkább közös munka, ahol gyakorlatokon keresztül átadom a szükséges módszereket és tudást, rövid előadások és bemutatott példák után kiscsoportokban dolgozunk.”
Nun András, képző

A képzés elvégzéséről igazolást állítunk ki.
A képzés díja: 40 ezer forint/fő, melynek fele a jelentkezést követően előlegként befizetendő, a második részletet pedig a képzést követően kérjük befizetni.

Mint annyi minden, a projektek tervezése is sokkal hatékonyabb, jobb csapatban.
Amennyiben a szervezetben vagy annak környezetében többen vannak, akiknek hasznos lenne a képzés, jelentkezzenek együtt kedvezményes áron!

Két fő esetén 35 ezer, három fő esetén 30 ezer forint per fő a képzési díj.

Jelentkezés itt: http://bit.ly/2wRurAT
A képzés honlapja: https://www.facebook.com/projekttervezes/
A regisztrációt követően mindenkivel felvesszük a kapcsolatot.

Nun András, a képzés vezetője:
“Több mint húsz éve dolgozom a civil szektorban, mint pályázatok értékelője, bíráló bizottsági tag, elsősorban humán fejlesztési programok felelőse. Ötödik éve vezetem Magyarország egyik legrégebbi, civil szervezetét, az Autonómiát. Ezen túl önkéntes társaimmal, saját – művészeti területen aktív – alapítványunkkal az Ultrahanggal 17 éve valósítunk meg egy többnapos, főként EU-s támogatásból szervezett zenei fesztivált, az UH Festet.”
„Évente 8-10 projekttervező képzést tartok, eddig több mint 1 000 résztvevőt képeztem.”

Amennyiben kérdése van, keressen bátran!
nun@autonomia.hu
+36 20 801 9073

 

Forrás: nonprofit.hu

Friss műsorok

 • Cím: Tesco – Ön választ, mi segítünk
 • Hossz: 00:38:19
 • Vendég: Magyar Henrietta

Az „Ön választ, mi segítünk” program keretében a Tesco Magyarország 63 civil szervezetének összesen 25 200 000 forintot adományoz, így támogatva a helyi közösségek számára fontos projekteket. A szavazási szakasz március 8-án indul!

Letöltés
 • Cím: Impact Accelerator
 • Hossz: 00:18:18
 • Vendég: Harsányi András

Harsányi Andrással beszélgettünk az Impact Acceleratorról, ami társadalmi vállalkozásokat segít, hogy befektetőket találjanak. Most zajlott le a pitch day, ahol a kiválasztott 11 vállalkozás bemutatkozhatott a befektetőknek.

Letöltés
 • Cím: Az esélyegyenlőség tanulható
 • Hossz: 00:43:39
 • Vendég: Soltész Anikó, Dr. Csillag Sára

A proAbility októberi konferenciáján megismerkedhettünk azokkal a jógyakorlatokkal, és képzési anyagokkal, melyek segítenek felkészülni arra, miként lehet a versenyképesség megtartásával megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztatni. Vendégeinkkel a projektről és a konferenciáról beszélgettünk.

Letöltés
 • Cím: Az Év Fiatal Vezetője
 • Hossz: 00:39:26
 • Vendég: Tóth Annamária, Szabó András

Idén is kiírták az Év Fiatal Vezetője pályázatot. A díj a vezető szerep tudatos megélésére hívja fel a figyelmet, a kiválasztás során szem előtt tartva olyan szempontokat mint az önfejlesztés, hitelesség és a vezetés emberi oldala.

Letöltés

Comments are closed.