szerda, június 19, 2019
Civil Hírügynökség

Kerüljünk közelebb egymáshoz – ingyenes online kurzus

rogersAlapivany-180807

Alapítványunk többek között azon is dolgozik már évek óta, hogy az emberek közelebb kerüljenek egymáshoz, és saját magukhoz is, fejlődjön az önismeretük. Ezért is hoztunk most létre egy online kurzust, ami segíti a természettel, saját magunkkal és embertársainkkal való kapcsolódást.

Viselkedésformáink, tanulási módszereink és látásmódunk legtöbbször berögződött mintákat követ, amikből sajnos képtelenek vagyunk kiszakadni. Ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, el kell ismernünk, hogy világunkban nagyon sok területen kibillent az egyensúly. Nem csak a társadalom, az emberi közösségek, de még az évszakok esetében is beszélhetünk valamiféle egyensúlyvesztésről. Van rá esetleg mód, hogy visszanyerjük ezt az egyensúlyt?

Ez a kurzus rámutat arra, hogy azokat a dolgokat, amikről azt gondoljuk, tisztán látjuk és értjük, újra meg kell vizsgálni. Meg kell tanulnunk ezeket kevésbé felszínesen látni és érezni. Ez a fajta mélyebb tanulás és látás, egy olyan tudatosságot fog bennünk létrehozni, amely által képesek leszünk a nagy egészet is látni. Ez saját fejlődésünkre és jövőképünkre is pozitívan fog hatni. A kurzus azokat a képességeket fogja bemutatni, amelyek segítségével képesek leszünk látni, érzékelni és felfedezni új lehetőségeket – nem csak magunkban, de különböző közösségekben, intézményekben, szervezetekben és magában a társadalomban is.

A kurzus ingyenes és itt érhető el: https://www.udemy.com/kapcsolodas-a-termeszettel-es-onmagunkkal/.

 

Forrás: Rogers Személyközpontú Oktatásért Alapítvány

Friss műsorok

 • Cím: Fogyasztóvédelem – Igazságügyi szakértés – könnyűipari termékek
 • Hossz: 56:30
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Hoffer Ferenc igazságügyi szakértő

1/7. Mikor és hogyan forduljunk igazságügyi szakértőhöz, ha panaszunk van? Hogyan válasszunk szakértőt? Ki fizeti és mire jó a szakértői vélemény?

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Gázkészülékek javítása és karbantartása
 • Hossz: 56:56
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Horváth Zoltán gázkészülék szervízvezető

1/6. Háztartásokban használatos gázkészülékek karbantartásával, javításával és vásárlásával kapcsolatos panaszok és azok elkerülése érdekében való felkészülés és teendők.

 

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés 2.rész
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök és szervízvezető

1/ 5. Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök, szervízvezető

1.4  Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés

Comments are closed.