hétfő, július 16, 2018
Civil Hírügynökség

Keressük Magyarország legbátrabb nőit!

szuperwmn1v2_160217

Magunk sem értjük hogyan, de már majdnem egy év eltelt azóta, hogy a WMN-t útjára indítottuk. Most, 1200 cikkel később itt ülünk, és örülünk annak, hogy ez a blog, amit annyi szívvel és lélekkel gondozunk, nemcsak egyedülállóan érdekes internetes magazinná vált, hanem egy egészen komoly alkotói-olvasói közösség is kovácsolódott belőle.

Szeretnénk valahogy megköszönni nektek azt a sok értő figyelmet, szeretetet, építő kritikát, amit az elmúlt lassan egy évben kaptunk, és egy kicsit megünnepelni titeket (meg egy picit magunkat is). Ezért úgy döntöttünk: alapítunk egy díjat! Keressük meg együtt Magyarország legbátrabb nőit! A SzuperWMN pályázat részletei a következők:

Miért adjuk?
Mert Magyarország tele van erős, bátor, példamutató és inspiráló nőkkel, akiktől mindannyian tanulhatunk, akik előreviszik a közösséget, amelyben élnek, és akiknek esélyük van arra, hogy jobbá tegyék az országot. Mert egyéves a WMN, és mára komoly közösségi erőt képvisel. Szeretnénk, ha ez a közösség tudatosan odafigyelne és megbecsülné a példamutató nőket, ezért mostantól minden évben egyet-egyet díjazna is közülük.

Kinek adjuk?
Egy-egy bátor civil és közszerepet betöltő nőnek.

Mire adjuk?
Inspiráló teljesítményre, bátor kiállásra, példamutató kezdeményezésre.

Hogyan jelölhetsz valakit civil SzuperWMN-díjra?
A civil díjra olvasói pályázatot írunk ki. Arra kérjük a WMN olvasóit, vagyis titeket, hogy nézzetek körül alaposan a saját környezetetekben, és ha láttok olyan nőt, aki valamelyik tettével, munkájával, vagy egy általa elindított projekttel jobbá teszi a közvetlen környezetét, példát mutat, bátorságról tesz tanúbizonyságot, akkor jelöljétek őt!

Írjátok le legfeljebb 500 szóban, miért gondoljátok, hogy megérdemli az illető az elismerést, és küldjétek el a szuperwmn@wmn.hu e-mail címre 2016. március 1. éjfélig!

A díjra alsó-felső nevezési korhatár nincs, tehát akárhány éves lehet a jelölted. Egy dolog fontos: kérjük, szólj neki, hogy jelölöd, ugyanis…
…a beérkezett pályázatok közül a WMN szakmai zsűrije kiválasztja a három döntőst, akiket meghívunk a díjátadóra, és a róluk szóló írásokat is közöljük majd a WMN oldalán. Tehát fontos, hogy hozzájáruljon a neve közzétételéhez.

A SzuperWMN díj civil győzteséről, valamint a második és harmadik helyezettről is a WMN szerkesztőségéből alakult zsűri dönt. A győztest április elején egy ünnepélyes díjátadón hirdetjük ki.

És mi a helyzet a közéleti SzuperWMN-díjjal?
A közéleti díjra a WMN szerkesztősége jelöli ki a három döntőst. Olyan ismert, a szakterületükön elismert és különleges értéket képviselő embereket választunk majd, akik tágabb környezetüknek, vagy akár az egész országnak példát mutattak kiállásból, kurázsiból, tartásból, elhivatottságból.

A közéleti SzuperWMN döntősei közül ti, az olvasók választhatjátok majd ki a győztest egy szavazáson, amelyet a WMN oldalon, és a WMN Facebook-oldalán találtok meg márciusban. Ennek a szavazásnak a győztese is az áprilisi díjátadón kapja meg az elismerést.

Mindenről időben szólunk, semmiről nem fogtok lemaradni!
De addig is, íme még egyszer a legfontosabb információ:
Küldjétek el civil jelöltetek nevét és az indoklást legfeljebb 500 szóban a szuperwmn@wmn.huemail címre!

Határidő: 2016. március 1. éjfél

Forrás: wmn.hu

Friss műsorok

Comments are closed.