hétfő, július 22, 2019
Civil Hírügynökség

A jövő meNŐi – az erő benned NŐ!

nokLiving-190617

Megáll az ész! Matematikus, csillagász, fizikus, űrkutató, pilóta, vagy mérnök! Mi jut eszünkbe elsőre? Homlokukat ráncoló, komoly férfiak, akik mögül előbukkan egy csinos fiatal nő, amint éppen kávét szolgál fel! Erre mondjuk régi szlogennel: “felejtős”. Hiszen a számok, egyenletek és törvényszerűségek világában számtalan fiatal nő dolgozik, kutat! Igaz, nem elegen!

STEM, azaz Science, Technology, Engineering, Math területen tanuló, vagy pályakezdő fiatal “tudós nők” kaptak személyre szabott támogatást karrierjük a Nemzeti Tehetség Program keretében a HAT Alapítvány Jövő meNŐi programsorozatában.

A cél, hogy a nők által alulreprezentált területek, a matematika, műszaki tudomány, technológia, területén tanuló nők jövőképét, karrierterveit támogassa, illetve a területek iránt érdeklődő lányok figyelmét még inkább felkeltse e szakmák iránt.

A fiatalok mind ízig-vérig NŐK, így nagy betűkkel, akik örömmel fogadták az üzleti világban elengedhetetlen témák szakembereinek előadásait, személyre szóló tanácsait. Így közvetlen légkörben, érdeklődve hallgatták a stíluskommunikátor, a PR, az üzleti illemtan, a Profession piacvezető állásportál, coachok, a vállalkozástan, és a jog szakembereinek tanácsait.

Az új szlogen: A nő MENŐ!

További infó, sztorik, események:
Kuremszki Andrea 06703835025
andi@ittvagyok.org

https://www.lab.ittvagyok.org/

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.