kedd, szeptember 17, 2019
Civil Hírügynökség

Jó egy öreg(ebb) a háznál

livingRoom-190617

Akár a mesében! Minden jó, ha jó a vége! De mitől függ a mese vége? Milyen a ma fiataljainak “meséje” Egy Lamborghini, vagy egy Dunára néző loft lakás? Egy üveg pezsgő, egy koccintás a sikeres vállalkozásra? Vagy mind együtt?

Vállalkozás, vagy startup? Hogyan, mikor, és mennyi kell hozzá? Mi az álom és a valóság közötti különbség, vagy akár kapcsolat? Mit gondolnak erről a fiatalok?
8 izgalmas alkalom, sok kérdés és még több válasz a Nemzeti Tehetség Program keretében megvalósított “Jó egy öreg a háznál” projektben.

Sztorik, tervek, és egy társadalmi vállalkozás, ami ebből nőtt ki: LivingRoomLAB+, a startup inkubátor.
17-30 év közötti fiatalok számára körvonalazódott és az utolsó alkalomra kikristályosodott, hogy ötleteik, elgondolásaik mennyire megvalósíthatóak.

A projekt szervezői, a HAT Alapítvány munkatársai sem gondoltak arra, mennyi tehetséges ötlet és vágy, megvalósítható álom kerül a felszínre! A “hogyan”-okra a program adott választ számtalan eszközt, és jó példát felsorakoztatva.

Ismert vállalkozók, sikeres startupperek személye színesítette a programokat, akik nem csak a siker fényes oldaláról meséltek.
A programban részt vevő fiatalok megismerték, hogy bár a vállalkozás meséjében is van gonosz boszorka, sűrű, sötét erdő, de van tehetség, szorgalom, tájékozottság, a jó tündérre pedig érdemes várni!

A történet folytatódik: LivingRoomLAB+
Kuremszki Andrea 06703835025
andi@ittvagyok.org
www.lab.ittvagyok.org

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.