csütörtök, július 18, 2019
Civil Hírügynökség

Jelentkezz a Civil Centrum Akadémiára!

2019-01-08 Hírfolyam, Képzések
CivilCentrumAlapitvLogoJ-151113

Akadémiát indít a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány! Ha szeretnél dolgozni szervezeted fenntarthatóságán, akkor ez program érdekelni fog! Az 5 modulból álló Akadémián olyan tudásátadás és gyakorlati képzés valósul meg, mely több oldalról megerősíti a szervezetedet!

Modul Civilügyintézői alapképzés
Képzés célja, hogy könnyebben eligazodj a működés és az ügyvitel területén. Érthető nyelven tájékozódj a jogi, törvényi minimumokról. Gyakorlatot szerezz az elektronikus ügyintézésben, és az adminisztrációban. Tudatosan tervezd a szervezet pénzügyeit. Tisztában legyél a foglalkoztatást érintő kérdésekről. A tréning folyamán gyakorlatorientáltan öt fő témát járunk körbe.

Akkor várunk a közös munkára: ha szeretnél tenni a szervezeted fenntarthatóságáért, ha vannak kérdéseid amire szeretnél ebben a témában választ kapni, ha szívesen dolgozol aktívan a tréning során.

A Civil Centrum Akadémia létszáma: 12-15 fő. A képzés hossza: 5 hónap (5 modul, havonta 2 nap) A képzés költsége: 3.000 Ft/fő/nap

Modul 1. – Civilügyintézői alapképzés
Pénzügy, gazdálkodás, jog 2019. január 25-26. 9.00-16.00

Modul 2. – Civilügyintézői alapképzés
Pénzügy, gazdálkodás, jog 2019. február 8-9. 9.00-16.00
Helyszín: Székesfehérvár, Erzsébet út 20. Viktória Rehabilitációs Központ
Térkép: https://goo.gl/maps/EfKQ94eLuBt

Kérjük, hogy a regisztrációs lap kitöltésével, jelezd részvételedet. Résztvevők száma: max. 15 fő. Jelentkezési sorrendet tudunk figyelembe venni. A tréningen frissítőt és szendvicsebédet biztosítunk. Az Akadémia megvalósítását, a civil szervezetek fejlesztését az Alcoa Alapítvány támogatja.

Regisztráció a 1-2 Modul- Civilügyintézői alapképzésre: https://goo.gl/forms/M74pcxrK0eEhebRu2

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.