szombat, május 27, 2017
Civil Hírügynökség

Ismerje meg a hazai vállalatok legsikeresebb CSR programjait!

2017-05-11 Esemény, Hírfolyam
MAFkatalizator-170503

2017. május 24-én, idén másodszor kerül megrendezésre a Magyar Adományozói Fórum Katalizátor Műhelybeszélgetése, ezen alkalommal a Magyar Telekom székházában. A rendezvény célja, hogy alkalmat teremtsen a 2016-os MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatán legnagyobb sikert elért vállalati társadalmi befektetési programok bemutatására és a tapasztalatok megosztására.

A MAF az idei évben újított a vállalatok CSR tevékenységeinek gyakorlati kérdéseire és megoldásaira fókuszáló rendezvény felépítésén, így a résztvevők interaktív módon ismerhetik meg a díjazott vállalatok kiemelkedő támogatási programjait. A Műhelybeszélgetés egyedi abból a szempontból, hogy az idei esemény résztvevői a hagyományoktól eltérő módon, a vállalatok prezentációit követően „forgószínpados” beszélgetések formájában kérdezhetik a vállalatok képviselőit társadalmi befektetési tevékenységeikről.

A programra ezúttal is érdemes ellátogatnia a téma iránt érdeklődő civil és vállalati szakembereknek, hiszen amellett, hogy átfogó képet kapnak az aktuális CSR trendekről a kiscsoportos beszélgetések során személyes szakmai tapasztalataikat is megoszthatják, a rendezvény szüneteiben pedig lehetőségük nyílik az ismerkedésre és a kapcsolatok építésére.

A májusi eseményre meghívott vállalatok: Dreher Sörgyárak Zrt., Ericsson Magyarország, Heineken Hungária Zrt., Magyar Telekom Nyrt., MOL Nyrt., Tesco-Global Áruházak Zrt.

Jelentkezési határidő: 2017. május 18.

A részletes programmal és a jelentkezéssel kapcsolatos információk az alábbi linken érhetőek el: http://www.donorsforum.hu/hu/katalizator-mhelybeszelgetesek/2017-majus-24

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.