szombat, augusztus 24, 2019
Civil Hírügynökség
piramis2-190130

Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani a Magyar-Egyiptomi Baráti Társaság (MEBT) Ókori Egyiptomi Bizottságának (ÓEB) “A hajótörött története” címen magyarországi és határon túli diákoknak meghirdetett BÁBPÁLYÁZATÁT és ÓEGYIPTOMI DIGITÁLIS TÖRTÉNETMESÉLŐ PÁLYÁZATÁT.

A pályázat célja, hogy egy ókori egyiptomi történeten keresztül a diákok betekintést nyerjenek ebbe a több ezer évvel ezelőtti kultúrába, ismerkedjenek annak életével, a korabeli élővilággal és mese műfajával, és ezek alapján bábjátékkal vagy IKT eszközök felhasználásával saját maguk meséljék el a történetet.

A munka során fejlődnek manuális képességeik, képzeleterejük, előadói készségük, tájékozottabbak lesznek az Internet világában, új programokat próbálnak ki, ill. tanulnak meg kezelni, és közben kiváló lehetőség nyílik a csapatépítésre meg team munkára.

Az 1-12. osztályos korosztályból vegyes és azonos évfolyamba járó diákcsapatokat egyaránt várunk
(a) alsós,
(b) felsős és
(c) középiskolás
kategóriában. Kérjük, hogy a csapatok létszáma max. 8-10 fő legyen. A diákok valamennyi feladatot saját környezetükben, maguk oldják meg.

Jelentkezni a kitöltött nevezési lap palyazatmebt@gmail.com címre való elküldésével lehet. A további információkat a nevezési lap beküldése után küldjük.

A pályázatok teljes kiírása a Fáraók Földjén honlapon (http://ibisz.iif.hu/ozirisz/) található, további információt a palyazatmebt@gmail.com címen lehet kérni.

MEBT ÓEB

 

Forrás: Magyar-Egyiptomi Baráti Társaság

Friss műsorok

Comments are closed.