péntek, április 20, 2018
Civil Hírügynökség

Információs napok – Nő az esély – foglalkoztatás

2017-03-17 Esemény, Hírfolyam
noAzEsely-170316

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs nap sorozatot szervez az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett EFOP-1.1.3-17 számú – Nő az esély – foglalkoztatás című felhíváshoz kapcsolódóan.

A rendezvények célja, hogy segítséget nyújtsanak az EFOP-1.1.3-17 felhívásra támogatási kérelmet benyújtani kívánó szervezeteknek, az Általános Útmutató a Felhívásokhoz c. dokumentumban és a kapcsolódó segédletekben bemutatott szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek értelmezésében.

Ennek keretében bemutatásra kerül a felhívás
• célja, szakmai tartalma és elvárásai,
• a pénzügyi feltételek és a költségvetés,
• illetve egyéb hasznos információk a támogatási kérelem benyújtásával kapcsolatban.

Kérdéseiket, amelyekre választ várnak a rendezvények keretében, előre is feltehetik a jelentkezési lapon, melyet az alábbi linkre kattintva érhetnek el:
online jelentkezési lap (http://download.esza.hu/doc/download.asp?id=3AL5LM )

A rendezvények tervezett időpontjai és helyszínei:
2017. március 28. Pécs
2017. március 30. Miskolc
2017. április 05. Budapest
2017. április 06. Békéscsaba

A jelentkezési lap egy időben csak 3 fő jelentkezését teszi lehetővé, amennyiben négy vagy több fő jelentkezését szeretnék leadni, az űrlapot még egyszer meg lehet nyitni a fenti hivatkozáson, és a többi jelentkező adatait is be lehet írni.

Az online kitöltött jelentkezési lapot kérdéseikkel együtt 2017. március 20. (hétfő) 14:00 óráig várjuk. Az információs napok helyszíneinek címeit, illetve az előzetes részletes programterveket a regisztráció során megadott e-mail elérhetőségekre küldjük, közvetlenül a jelentkezőknek.

A jelentkezéseket csak az internetes űrlap felületén keresztül tudjuk fogadni, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos kérdéseiket kérjük, az eukommunikacio@emmi.gov.hu e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni munkatársainkkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve a jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudjuk fogadni. Szíves megértésüket köszönjük, várjuk Önöket információs napunkon.

Kapcsolódó pályázat:
EFOP-1.1.3-17 Nő az esély – foglalkoztatás ( https://www.palyazat.gov.hu/efop-113-17-n-az-esly-foglalkoztats-1)

 

Forrás: palyazat.gov.hu

Friss műsorok

Comments are closed.