péntek, június 22, 2018
Civil Hírügynökség

Hogyan lesz valaki felelős állatvédő!

szegediCicamentok-180107

Állatvédelmi képzést hirdet a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete! Egy felelős állatvédőnek nem elég az állatok szeretete, sokat kell tanulnia. Ismernie kell az állatok gondozását, egészségvédelmét, az állatvédelmi törvényeket, a hazai állatvédelmi helyzetet. Hisszük, csak felkészülten válhatunk felelős állatvédővé.

A Szegedi Cicamentők hosszú évek óta dolgoznak azért, hogy jobb helyzetben legyenek állataink. Hitvallásunk a felelős állatvédelem, a szemléletformálás és a szakmai utánpótlás nevelése. Ezért hirdetjük meg első, megyei szintű, alapfokú állatvédelmi képzésünket! Január végén egész napos ingyenes szeminárium keretében sajátíthatják el a résztvevők a felelős állatvédelem legfontosabb ismereteit. Szó lesz az aktuális állatvédelmi törvényekről, az állatmentés tudnivalóiról, és a legfontosabb állatvédelmi ügyről, a kóborállat-problémáról, annak megoldási lehetőségeiről.

Képzésünket nemcsak szakembereknek, hanem az állatvédelem iránt elkötelezett, a környezettudatos gondolkodást szem előtt tartó érdeklődőknek is ajánljuk! Programunk egyben a III. Csongrád megyei Állatvédelmi Konferencia a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete szervezésében!

Minden embernek tisztában kell lennie saját és állataik törvényben megszabott jogaival, és egy felelős állatvédőnek tudatosan kell végeznie feladatát! Mert ellenkező esetben többet ártunk az állatoknak, mint segítünk. 0630224420

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
A képzés támogatója a Magyar Állatvédők Országos Szervezete.

További információ kérhető a cicamentes@gmail.com email címen, illetve a +36 30/224-4208-as telefonszámon.

A jelentkezési lap letölthető:

https://www.facebook.com/events/155866808378327/
https://www.facebook.com/cicamentok.szeged/
www.szegediciamentok.hu

A jelentkezési lapot kérjük a szeci18@gmail.com email címre eljuttatni.

 

Forrás : Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete

Friss műsorok

 • Cím: Tesco – Ön választ, mi segítünk
 • Hossz: 00:38:19
 • Vendég: Magyar Henrietta

Az „Ön választ, mi segítünk” program keretében a Tesco Magyarország 63 civil szervezetének összesen 25 200 000 forintot adományoz, így támogatva a helyi közösségek számára fontos projekteket. A szavazási szakasz március 8-án indul!

Letöltés
 • Cím: Impact Accelerator
 • Hossz: 00:18:18
 • Vendég: Harsányi András

Harsányi Andrással beszélgettünk az Impact Acceleratorról, ami társadalmi vállalkozásokat segít, hogy befektetőket találjanak. Most zajlott le a pitch day, ahol a kiválasztott 11 vállalkozás bemutatkozhatott a befektetőknek.

Letöltés
 • Cím: Az esélyegyenlőség tanulható
 • Hossz: 00:43:39
 • Vendég: Soltész Anikó, Dr. Csillag Sára

A proAbility októberi konferenciáján megismerkedhettünk azokkal a jógyakorlatokkal, és képzési anyagokkal, melyek segítenek felkészülni arra, miként lehet a versenyképesség megtartásával megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztatni. Vendégeinkkel a projektről és a konferenciáról beszélgettünk.

Letöltés
 • Cím: Az Év Fiatal Vezetője
 • Hossz: 00:39:26
 • Vendég: Tóth Annamária, Szabó András

Idén is kiírták az Év Fiatal Vezetője pályázatot. A díj a vezető szerep tudatos megélésére hívja fel a figyelmet, a kiválasztás során szem előtt tartva olyan szempontokat mint az önfejlesztés, hitelesség és a vezetés emberi oldala.

Letöltés

Comments are closed.