szerda, szeptember 26, 2018
Civil Hírügynökség

Házhoz visszük a jóllétet!

stresszM-180222

A stressz napjaink talán egyik legnagyobb kihívása, melyre mindenki keresi a megfelelő megoldást. Emellett sok cég számára okoz problémát a munkaerő megtartása, az elégedettség növelése, a munkavállalói jól-lét fejlesztése.

Stresszkezeléssel és a jóllét támogatásával kapcsolatban számos tréning és program található a piacon. Mi egy olyan programot fejlesztettünk ki, amelynél figyelembe vettük a jelenkor igényét két tekintetben is:

1. kevés idő van mindenre, így a különböző tréningekre is,
2. a napunk nagy részét a számítógépünkkel és a telefonunkkal töltjük.

Egy rendhagyó 30 napos online program keretében most egy olyan lehetőséget kínálunk, melyben szórakoztató módon egy történetbe ágyazva emeljük a résztvevők tudatosságát, fejlesztjük a közösségi kapcsolataikat és erősítjük az önismeretüket.

Innovatív, játékos, telefonon is elérhető program, mely
* segíti az egyéni megküzdést,
* támogatja a csapatmunkát,
* fejleszti a vállalati kultúrát.

Kik az előadók, és milyen témában vesznek részt a programban?

A program során sok éves tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberek segítik a résztvevőket.

Cser Zoltán igazgató, Tan Kapuja Buddhista Egyház
A meditációs technikákról és gyakorlatokról, valamint a test, a légzés és a tudat 3 kapujáról szólnak majd az előadásai.

Dr. Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológus, pletykakutató
A kommunikáció okozta stresszről, különböző, a gyakorlatban azonnal használható kommunikációs technikákról és a generációs különbségekről fognak szólni az előadásai.

Kovacsek Zoltán háromszoros Kung-fu világbajnok
Előadásaiban a belső energetikai rendszerünkről, a nyomáspontokról és speciális lazító gyakorlatokról lesz szó.

Bóta Tímea pszichológus, a Nő a tükörben blog írója
Előadásaiban az empátia és a társas támasz lesz az a téma, amit feldolgozunk.

Bányai Csaba testnevelő tanár, személyi edző, life coach
Előadásaiban a fizikális edzéssel kapcsolatos információkkal és gyakorlatokkal segíti a résztvevőket.

Laskai Nelli motivációs tréner, a Boldognak lenni könyvek szerzője
A 30 napos programban a motiváció lesz a fő témája.

További részletekért KATTINTSON IDE:  http://stressz-m.hu/cac/

A program mind cégek, mind magánszemélyek részére elérhető.

Keressen bennünket egyedi ajánlatért!

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

 • Cím: 20. A felkorbácsolt gyűlöletbeszéd – új politikai korszak?
 • Hossz: 29:42
 • Vendég: Setét Jenő, Polyák Gábor, Juhász Attila, Lendvai Ildikó, Hargitai Miklós

A sorozat utolsó darabja, a 20. adás vázlatosan összefoglalja a gyűlöletbeszéd elterjedtségét, fokozatait, megjelenési formáit a társadalmi párbeszédekben és a médiában – súllyal a magyarországi viszonyok között. Szó esik a gyűlöletbeszéd történelmi gyökereiről-előzményeiről és aktuális hazai, valamint határon túli érvényesüléséről és politikai eszközként történő felhasználásáról. (Minden megszólaló elemzi a legutóbbi magyar választásokban a gyűlöletbeszéd szerepét) A tartalmas és sokszínű záró adás megszólalói: Setét Jenő polgári aktivista, Polyák Gábor és Juhász Attila elemzők, Lendvai Ildikó politikus, Hargitai Miklós újságíró.

Letöltés
 • Cím: 19. A gyűlöletbeszéd és a nők elleni erőszak – összefüggések és okok
 • Hossz: 29:44
 • Vendég: Acsády Judit, Antoni Rita, Vicsek Ferenc

Tágabb helyzetképpel nyit a műsor – különös tekintettel a hazai helyzetre. Acsády Judit az MTA Szociológiai Intézetének főmunkatársa a nők szerepének változásában, mind előbbre kerülésében látja a nőellenes beszéd rasszizmusba is átcsapó gyakori és aktuális fel-felbukkanását.(Említi Madách Imre akadémiai dolgozatát és Vörösmarty Mihály negatív, megkülönböztető megnyilvánulását – nagy költők elmaradott nézetei) Antoni Rita a Nőkért szervezet vezetője az Isztambuli egyezmény jelentőségét hazai viszonyok közötti elemzi, sőt a szexizmus jelenségét is megmagyarázza. Vicsek Ferenc informatív és sokszínű műsora még a nőellenes mozgalmakat is említi és jellemzi.

Letöltés
 • Cím: 18. Gyűlöletbeszéd a közbeszédben
 • Hossz: 29:32
 • Vendég: Garai László, Márky-Zay Péter, Kapperner Zoltán, Görög Mása

– a szakértő Garai László szociálpszichológus külföldi és hazai  megnyilvánulásokról beszél. (Plakátkampány és rongálás, ellenfél és ellenség dichotómiája) A tanulságok egyszerre általánosak és közösségfüggőek. Eltűntetésük illetve visszaszorításuk lehetőségei vagy pl. a spirál elvágása – a lehetséges megoldások. Megszólal és saját politikai ars poeticáját mondja el a hazai politika új csillaga Márky-Zay Péter. Elveinek összefoglalása meggyőző. Kapperner Zoltán filozófus a józan emberi beszéd és kapcsolatok végső győzelmét reméli – a jelenlegi markáns példák ellenére – Görög Mása szerkesztő műsorában.

Letöltés
 • Cím: 17. A gyűlöletbeszéd jelentősége a politikában
 • Hossz: 29:53
 • Vendég: Galgóczi Eszter, Tóth Mónika

A sorozat mai adásának témája a gyűlöletbeszéd jelentősége a politikában és a tudomány megközelítése szerepének, használatának történelmi vagy éppen  aktuális, magyarországi okairól (Pl. plakátkampány). A vendég, Galgóczi Eszter a szakdolgozatát e témáról írta, ebben még egyetemi kísérleteiről is beszámol. A magyar politikatörténet utolsó 30 évéből sokszínű hangdokumentum összeállítást hallunk a műsor elején, majd – egyebek között – az ellenségkép és a “mi” dichotómiájának összetevőit és az eszközeit veszi sorba a vendég – Tóth Mónika szerkesztő tartalmas félórájában.

Letöltés

Comments are closed.