hétfő, július 23, 2018
Civil Hírügynökség

Határokon átnyúló együttműködési program -pályázat

palyazat-160609

A felhívás során olyan pályázatok benyújtására van lehetőség, amely tartalmazhat infrastrukturális elemeket és/vagy szoft tevékenységeket, valamint megfelel a Programban meghatározott feltételeknek.

Magyarország Miniszterelnöksége (mint Irányító Hatóság), a Szlovák Köztársaság Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztériuma, Románia Regionális Fejlesztési és Közigazgatási Minisztériuma, valamint Ukrajna Gazdaságfejlesztési és Kereskedelmi Minisztériuma (mint Nemzeti Hatóságok) 2017. május 17-én meghirdette a Magyarország-Szlovákia-Románia-Ukrajna ENI Határon Átnyúló Együttműködési Program 2014-2020 második pályázati felhívását (HUSKROUA/1702).

A kiírás indikatív értéke 22 millió euró, amely 6 különböző prioritást támogat:
• 3.1 prioritás: A helyi kultúra népszerűsítése és a történelmi örökségek megőrzése
• 6.1 prioritás: Környezetvédelem és a klímaváltozás okozta hatások mérséklése
• 7.1 prioritás: A mobilitás javítása a közlekedési infrastruktúra fejlesztésével
• 7.2 prioritás: Infokommunkációs eszközök fejlesztése
• 8.1 prioritás: A természeti és az emberi tevékenység okozta katasztrófák megelőzése
• 8.2 prioritás: Az egészségügy fejlesztésére irányuló tevékenységek támogatása

A felhívás során olyan pályázatok benyújtására van lehetőség, amely tartalmazhat infrastrukturális elemeket és/vagy szoft tevékenységeket, valamint megfelel a Programban meghatározott feltételeknek.

A pályázati felhívás egyfordulós és 2017. szeptember 15-ig, közép-európai idő szerint 14.00 óráig áll nyitva, amely határidő a pályázatok online felületen történő benyújtását jelenti.  Egyúttal felhívjuk a figyelmet arra is, hogy az értékelés alapjául az online felületen benyújtott pályázat kerül figyelembevételre.

A pályázati felhívás részletes szabályait, a támogatásra jogosult területet, az elszámolhatósági és benyújtási szabályokat, valamint a pályázatértékelési eljárás részleteit a Pályázati útmutatóban találhatja, amely innen ( https://huskroua-cbc.eu/calls/2nd-call-for-proposals ) tölthető le. A teljes pályázati csomag, beleértve a Pályázati formanyomtatványt és a további szükséges dokumentumokat szintén ezen a linken érhető el.

A pályázati felhívás nyelve az angol, amely egyben a program hivatalos munkanyelve is.
Bővebben:  https://www.palyazat.gov.hu/megnylt-a-magyarorszg-szlovkia-romnia-ukrajna-eni-hatron-tnyl-egyttmkdsi-program-2014-2020-msodik-plyzati-felhvsa

 

Forrás: nonprofit.hu

Friss műsorok

Comments are closed.