vasárnap, május 26, 2019
Civil Hírügynökség

Használtruha börze a Humusz kertjében!

2018-06-11 Esemény, Hírfolyam
hasznaltruhak-180608

A minden évben megrendezésre kerülő garázsvásár helyett a nyarat most használtruha börzével indítjuk. Sokszor tapasztaltuk, hogy leginkább ruhanemű az amit magatokkal hoztok egy-egy ilyen alkalomra, így ezen felbuzdulva gondoltuk, hogy szervezünk egy olyan eseményt, ahol a Humusz kertje egy nagy gardróbbá változik :)

A ruhabörze remek lehetőség, hogy felfrissítsd gardróbodat, plusz pénzhez és/vagy szuper cuccokhoz juthass, megismerj más, hasonló gondolkodású embereket, és mindezt egy remek hétvégi program keretében tedd!

Mivel az esemény a Humusz Ház kertjében lesz, így természetesen lesz lehetőséged kérdezni bármilyen „zöld” témában, valamint a gyerkőcök kipróbálhatják hagyományőrző játékainkat is. Továbbá a tó melletti Re-Sarok nyújt pihentető felüdülést a nyári melegben.

Ha eladóként szeretnél részt venni, kérünk, regisztrálj ezen a felületen, hogy fel tudjuk mérni az asztaligényeket, illetve lássuk, kb. hány fővel és milyen termékskálával számolhatunk: https://docs.google.com/forms/d/1CHno_Sf-QLe2YFYLklxMs66V4Appzl54kqxgadCcMkI/closedform.

A program 10 órakor kezdődik és egészen délután 16 óráig tart.
A programváltozás jogát fenntartjuk.

Időpont: szombat, 2018, június 23 – 10:00 – 16:00
Helyszín: Humusz Ház, 1111 Bp, Saru utca 11.

További információ: humusz@humusz.hu

 

Forrás: humusz.hu

Friss műsorok

Comments are closed.