kedd, október 23, 2018
Civil Hírügynökség

Happy Birthday, The Pitch!

2017-01-19 Hírfolyam, Képzések
pitch-170118

Egy éve, 2016. január 18-án indult el a The Pitch online marketing blog. Néhány ismerőssel közösen úgy gondoltunk, hogy van értelme magyar nyelven egy minőségi marketinges blogot csinálni. Ezért nekivágtunk.

Az elmúlt 1 évben közel 40 posztot írtunk a blogra, kiküldtünk több tízezer hírlevelet, és megválaszoltunk több százat azok közül, amiket a feliratkozók írtak.

Az elmúlt hónapokban több, mint 30 ezer ember olvasta a blogot, ami a hazai piacon egy niche iparágban elég jónak mondható. Ezt most szeretnénk is meghálálni egy ajándékkal.

20 napon keresztül, azaz 2017. február 7-ig a Content Marketing és SEO képzést  mindenki fél áron veheti igénybe. Ehhez nem kell mást tenni, mint használni ezt a kuponkódot: happy-birthday

További részletek itt: http://thepitch.hu/1-eves-a-the-pitch-seo-kepzes-fel-aron/

Korábbi hallgatók ezt mondták a képzésről:
• “Ami nagyon tetszett az a gyakorlatias megközelítés és az egyedi stílus. Nagyon jók a videók, érthetőek és lényegre törőek. Ami nem tetszett, hogy “csak” 30 napig tartott. :)”
• “Jó lenne minden nap hasonló okosságokat kapni tőled akár random témákban. Ez lehetne valami Papp Gábor inner circle membership. Elsőként jelentkeznék.”
• “Rendszerszinten bemutatta a Seo alapjait. Hiánypótló anyag.”
• “Szuper volt, nagyon jó és hasznos eszközöket, oldalakat ismertem meg a képzés alatt. A leckék könnyen emészthetőek és érdekesek voltak, a tanfolyam egésze nagyon jó kedvcsináló a továbbtanuláshoz. Egy globális képet tárt elém a szakmáról és annak felépítéséről, amiben most már sokkal céltudatosabban fogom tudni keresni a helyem.”
• “Nagyon jól összeszedett tananyag-ez hiányzott az életemből: a rendszer!”
• “Nagyon sok hasznos anyagot tartalmazott a képzés, Gábor egyből válaszolt a leckék után, amikor valami nem volt egyértelmű. Maximálisan elégedett voltam!”

Érdemes élni a lehetőséggel, mert február 7. éjfél után ismét csak teljes áron lehet majd megcsinálni a képzést.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.