csütörtök, április 25, 2019
Civil Hírügynökség

A Hankook szebbé tette a beteg gyerekek Mikulás-ünnepét

HankookGyerekkorhaz_181204

A Hankook Tire Magyarország Kft. is támogatóként csatlakozott Budainé Krajcsovics Anita és Duda Attiláné, két dunavecsei óvodapedagógus magánkezdeményezéséhez. A szervezők és a Hankook egy különleges Mikulás-esemény megszervezésével és támogatásával varázsolták vidámabbá a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház gyerekosztályán ápolt gyermekek ünnepét.

Szülőként és orvosként is az egyik legnehezebb feladat, hogy feledtetni lehessen a kórházakban kezelt gyerekek fájdalmát és betegségét, az otthon, a család és a barátok hiányát. Mindez különösen igaz, ha olyan ünnepről van szó, amit egészségesen mindannyian a szeretteink körében szoktunk tölteni. Hogy az idei Mikulás kicsit vidámabban telhessen a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház gyerekosztályán kezelteknek, a kórház engedélyével megvalósuló magánkezdeményezés során a szervezők december 3-ára gyógyító meseélménnyel, egy különleges bábelőadással készültek. A bábokat és a dekorációs elemeket a Dunavecsei Petőfi Sándor Általános Iskola 2/A osztályos tanulói saját kezükkel készítették.

A legkisebbeknek a Mikulás-ünnep azonban nem lehet valódi ünnep finom édességek, mókás meglepetések és játékok nélkül. A Hankook ezért 200.000 forintos, tartós játékok megvásárlására szánt támogatással járult hozzá ahhoz, hogy az ápolásra szoruló gyerekek arcára a lehető legnagyobb mosolyt lehessen csalni.

„Nagy örömmel fogadtuk a szervező édesanyák megkeresését, hiszen tudjuk, hogy a Mikulás minden jóval megtöltött csomagjaival mekkora vidámságot tud hozni a legkisebbeknek. A Hankook Értékteremtő Program égisze alatt büszkén álltunk támogatóként a példaértékű kezdeményezés mellé. Reméljük, hogy ezzel a gesztussal mi is hozzájárulhattunk ahhoz, hogy minél több gyermek számára legyen igazi ünnep a Mikulás” – mondta Hwang Seong-Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Nem ez az első alkalom, hogy a Hankook a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházat támogatta. A Hankook Értékteremtő Program keretein belül megszervezett „Tekerd jobbra!” jótékonysági kerékpáros kampánynak 2016-ban a kórház Szülészet-nőgyógyászati Összevont Osztálya volt az egyik kedvezményezettje: akkor 3 millió forintos pénzbeli támogatásban részesült.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

 • Cím: Fogyasztóvédelem – Igazságügyi szakértés – könnyűipari termékek
 • Hossz: 56:30
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Hoffer Ferenc igazságügyi szakértő

1/7. Mikor és hogyan forduljunk igazságügyi szakértőhöz, ha panaszunk van? Hogyan válasszunk szakértőt? Ki fizeti és mire jó a szakértői vélemény?

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Gázkészülékek javítása és karbantartása
 • Hossz: 56:56
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Horváth Zoltán gázkészülék szervízvezető

1/6. Háztartásokban használatos gázkészülékek karbantartásával, javításával és vásárlásával kapcsolatos panaszok és azok elkerülése érdekében való felkészülés és teendők.

 

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés 2.rész
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök és szervízvezető

1/ 5. Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök, szervízvezető

1.4  Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés

Comments are closed.