csütörtök, július 18, 2019
Civil Hírügynökség

Hallássérültekért a karácsonyi forgatagban

munkakorHallasLogo-180518

Örömmel tájékoztatjuk a karácsonyt ünneplőket, hogy szervezetünk a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért munkatársai által készített termékek számtalan munkaadónál megtalálhatóak voltak az elmúlt néhány napban, illetve megtalálhatóak lesznek az elkövetkezendő időszakban. Segítő vásár keretében mutathatjuk be termékeinket, az érdeklődők ismerkedhetnek meg a hallássérültekkel személyesen, kapcsolatokat létesítettek, ez által az érzékenyítés is megvalósulhatott.

Naponta három-négy helyszínen lehet a kollégáinkat megtalálni, és külön köszönjük azoknak a rendezőknek, önkormányzatoknak, akik számunkra állandó helyet biztosítottak Hegyvidéken és a Hagyományok Házánál.

Mi elsősorban olyan termékekkel készülünk, amelyek környezet kímélőek és újrahasznosított termékekből készülnek. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy milyen programokban veszünk részt, így pl. a Foglalkoztatás 2017-18-ról, továbbá az Erasmus+ amelynek, keretében munkaadókkal keressük folyamatosan a kapcsolatot. Ez az egyik oka annak, hogy az érzékenyítést munkaadóknál is végezzük a karácsonyi vásárlás okán, illetve a termékek bemutatása, amely jó eszköze lehet a kommunikációnak. Így folyamatosan tudjuk egész évben érzékeltetni, hogy a hallássérültek munkaerő piaci képességei milyenek, közvetlenül kapcsolatba tudjuk őket hozni egymással. Viszünk szórólapokat, kiadványokat, amelyek elvihetők.

Mindenkit szeretettel várunk a karácsonyi vásárokon.

 

Forrás: Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért

Friss műsorok

 • Cím: Fogyasztóvédelem – Igazságügyi szakértés – könnyűipari termékek
 • Hossz: 56:30
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Hoffer Ferenc igazságügyi szakértő

1/7. Mikor és hogyan forduljunk igazságügyi szakértőhöz, ha panaszunk van? Hogyan válasszunk szakértőt? Ki fizeti és mire jó a szakértői vélemény?

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Gázkészülékek javítása és karbantartása
 • Hossz: 56:56
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Horváth Zoltán gázkészülék szervízvezető

1/6. Háztartásokban használatos gázkészülékek karbantartásával, javításával és vásárlásával kapcsolatos panaszok és azok elkerülése érdekében való felkészülés és teendők.

 

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés 2.rész
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök és szervízvezető

1/ 5. Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök, szervízvezető

1.4  Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés

Comments are closed.