kedd, szeptember 17, 2019
Civil Hírügynökség

Hagyományteremtő Charity Fest

2018-03-27 Esemény, Hírfolyam
charityFest-180326

2018.május 12-én, egy különleges programot hirdetünk, melyre téged és csapatodat is szeretettel várunk! A Bike Maffiával megrendezzük az első Charity Fest-et, ami nem más mint egy adományozói élménynap a szabadban!

Lehetőséget teremtünk civil és segítő szervezeteknek, csapatoknak, illetve cégeknek, hogy egy élménynap keretében ismerkedjenek meg. Azok a vállalkozások, akik CSR tevékenységgel már foglalkoznak, remek lehetőséget kapnak a segítő szervezetek megismerésére, a szervezetek pedig megismerhetik jövőbeni támogatóikat.

Családok, fiatalok és idősebbek egyaránt megtalálhatják a kiváló programok közül a nekik megfelelőt. A szabadtéri közös bográcsolás, szervezett hosszabb – rövidebb erdei gyalogos és biciklis túrák, jógaórák, temérdek sport és gyermekprogram, közös piknikezés, társasjátékok adják az élménynap gerincét.

Miért “adományfesztivál”?

Az adományozói fesztivál lényege, hogy a szervezők – úgy is mint a Budapest Bike Maffia tagjai, illetve a szervezésben velük együttműködő csoportok – teljes mértékben önkéntes munkában, ellentételezés nélkül végzik a feladataikat. A kitelepülő vállalkozások, cégek, egy általuk meghatározott adomány összegért cserébe jelenhetnek meg a fesztiválon. A kitelepülés összegét a cégekre bízzuk. Az adományösszeget tovább gyarapítjuk, a vendéglátást biztosító cégekkel. Így minden elfogyasztott étel, illetve ital után, a nyereség bekerül az adományalapba. (A civil / segítő szervezeteknek a kitelepülés ingyenes.)

Az így összegyűlt pénzösszeg teljes nyeresége, a tárgyévben deklarált célt szolgálja. A céges kitelepülésen túl lehetőség van beszállni a közös bogrács programba, ahol az elkészült ételeket a Bike Maffia “Nightwatch” csapata rászoruló embereknek, intézményeknek szállítja.

Ha kérdésed van, tedd fel az esemény oldalán itt:
https://www.facebook.com/events/227927457754297/

Máris jelentkeznél?
Töltsd ki ezt a jelentkezési lapot . és mi felvesszük veled a kapcsolatot.
https://goo.gl/forms/PLmXZEg2FVjfZNPq2

Tehát ha bográcsolnál, bemutatkoznál vagy épp buliznál velünk együtt a szabadban, szeretettel várunk, mert ne feledd: mindenki itt van!

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.