csütörtök, augusztus 22, 2019
Civil Hírügynökség

Gyermeknapi akciósorozatot indítottak a krisnások

krisnaGyereknap-190523

Az Ételt az Életért Alapítvány, a Krisna-hívők karitatív szervezete országos Gyermeknapi akciósorozatot indított, amely Pécs, Szigetvár és Győr után most Óbudán folytatódik.

Itt a 800 adag meleg ebéd mellé egy-egy gazdag élelmiszercsomagot is ajándékoznak az Óbudai Családi Tanácsadó ellátottai számára, összesen 4,5 tonna mennyiségben, illetve gyermeknapi programokkal kedveskednek a kicsiknek. A programon részt vesz Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat polgármestere, valamint az Összefogás Óbudáért Egyesület.

Békéscsabán 108 élelmiszercsomaggal és játékosztással, Debrecenben pedig 200 adag étellel várják a rászoruló családokat, mellé játékot és ruhát is osztanak majd. Ezt követően Mikepércs, Miskolc, Törökszentmiklós, Vezseny, Veszprém és Tapolca településeken rendeznek ételosztást.

Az Ételt az Életért számára kiemelten fontos a gyermekek megsegítése, a biztonságban és méltósággal megélt gyermekkort ugyanis az egészséges felnőttkor alapjának tartják. A nehéz sorsú családok között sok a többgyermekes, akik igen nehéz körülmények között élnek. Ezek a gyerekek már pici koruktól fogva megszokják a nélkülözés érzését, ami negatívan hathat a biztonságérzetükre.

Az Ételt az Életért részt vesz a hazai élelmiszermentésben, és midig igyekszik jó minőségű élelmiszereket juttatni a családoknak. A segélyakció azonban többről szól, mint a több ezer adag ebéd és élelmiszer kiosztása – felhívja a figyelmet a gyermekek és a családok védelmének fontosságára.

www.krisna.hu

Forrás: Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége

Friss műsorok

Comments are closed.