hétfő, február 18, 2019
Civil Hírügynökség

Gyerekeknek épít KRESZ-tanpályát a Hankook

hankook-180627

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2018-ban harmadik alkalommal indítja el a „Közösségi Összefogás a Szebbért”, azaz a „KÖSZ, Hankook!” önkéntes programját. A kezdeményezés célja, hogy az abroncsgyártó helyi partnerekkel és lakosokkal, valamint munkatársaival együtt tegye élhetőbbé és biztonságosabbá környezetét.

2018-ban ismét elindul a “KÖSZ, Hankook!” program, amely része a vállalat 2012 óta működő átfogó társadalmi felelősségvállalás (CSR) stratégiájának, a Hankook Értékteremtő Programnak. A gumiabroncsgyártó a dunaújvárosi rendőrséggel és önkormányzattal közösen ezúttal a Március 15. téren lévő, szebb napokat látott KRESZ-tanpálya felújítására és kibővítésére invitálja a helyi önkénteseket, munkatársait és partnereit.

Az összefogás célja egy olyan park létrehozása, ahol a gyermekek játékosan sajátíthatják el a felelős és biztonságos közlekedés alapjait. A lámpás kereszteződések, a körforgalmak és a vasúti átjáró-modellek között a gyermekek kerékpárral járhatják be a parkot, amely emellett friss külsőt is kap: a tervezett munkák része a padok átfestése, új virágládák elhelyezése és az útburkolat felújítása. (…)

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.