csütörtök, július 18, 2019
Civil Hírügynökség
GoodImpact-181026

Újra itt a lehetőség, hogy bemutasd szolgáltatásod a Good Impacten! Pályázatot hirdetünk civil szervezetek számára a 2019-es Good Impact rendezvényen való részvételre. Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek szeretnék vállalatoknak szóló szolgáltatásaikat bemutatni és megvételre kínálni. Cél a társadalmi felelősségvállalás előmozdítása.

A Good Impact rendezvényen 8 civil szervezet mutatja be szolgáltatásait szórakoztató formában vállalatok számára. A rendezvény szervezői szeretnék erősíteni a vállalatok és civil szervezetek közötti együttműködést, és megmutatni a két szektornak az egymásban rejlő partnerség lehetőségét.
A részvétel jogát a civil szervezetek pályázás útján nyerhetik el.

A pályázatról bővebben: http://www.civilimpact.hu/index.php/projektjeink

A pályázati kiírás itt tölthető le: https://drive.google.com/file/d/1pfpilDJh4ogNdnynr96VKvIX3psQn2jb/view

A pályázati adatlap elérhető itt: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgWEJ6fghYosfQVYjJ5iN9tSkLemkdliBYiH3OYdwiJcRFSg/viewform
Kitöltési útmutató: https://drive.google.com/file/d/1yGwAoq6LakDsaPPG-7NrT1iJ4Iq026Sl/view

Határidő: 2018. november 18.

A beérkezett pályázatokat egy szakmai zsűri véleményezi és értékeli.
A Good Impact esemény időpontja: 2019. január 24.

A Good Impact rendezvényt a Civil Impact Nonprofit Kft. szervezi. A Civil Impact Nonprofit Kft. küldetése, hogy partnerségeket hozzon létre civil szervezetek és vállalatok között, elősegítve civil szolgáltatások létrejöttét és hidat képezve a két szektor között.

 

Forrás: nonprofit.hu

Friss műsorok

Comments are closed.