szerda, december 19, 2018
Civil Hírügynökség

Globono projektpályázat civil szervezeteknek

palyazat-170201

A sikeres két pályázó számára a Globono Alapítvány tanácsadói pro bono projekt keretein belül nyújtanak szakmai segítséget.

A pályázat célja
A Globono pályázatot hirdet civil szervezetek számára. A sikeres két pályázó számára a Globono tanácsadói pro bono projekt keretein belül nyújtanak szakmai segítséget. Pályázni 2018. január 12-ig lehet.

A Globono Alapítványról
A Globono missziója az, hogy lehetőséget adjon egyetemi hallgatóknak, hogy magukat fejlesztve, pro bono tanácsadással növeljék a civil szervezetek társadalmi hatását. A projektcsapat négy, szakmailag kiemelkedő diákból, valamint egy üzleti tanácsadóként dolgozó mentorból áll. 2016 ősze óta nyolc projektünk zárult le sikeresen.

A pályázó szervezetek irányába támasztott minimum elvárások:
• A pályázati adatlap kitöltése és határidő előtti elküldése
• A megoldandó probléma definiálása, a projekt kereteinek közös kialakítása
• Együttműködés a Globono tanácsadóival, kérdés esetén rendelkezésükre állás
• A projekt lezárulta után visszajelzés a tanácsadók munkájáról és a Globonoval való együttműködés tapasztalatairól, referencia nyújtása a szervezetnek.
• Részvétel a projektindító és prezentációs záró alkalmon.

Kik pályázhatnak?
A pályázaton minden olyan fővárosban működő civil szervezet részvételét várjuk, akiknek valamilyen szervezeti és üzleti problémában külső segítségre van szüksége. Nem tudunk projektet indítani ahol a cél a szervezet számára forrásteremtés.

A pályázatok elbírálása
A beérkezett pályázatokat a Globono január 14-ig elbírálja, ezek közül négy pályázatot választ ki, akikkel személyes találkozó keretein belül tisztázza a projektek kereteit január 15-21 között. A találkozók után a ténylegesen megvalósuló két projektet ezek közül választja ki, erről legkésőbb január 28-ig értesíti a sikeresen pályázó szervezeteket.

Az online pályázati űrlapot : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYQ72L-_5A1BKe5_BKkUchuNJw5iTLr8FHF5bMB8VXGDOkDQ/viewform?c=0&w=1

A felmerülő kérdéseket a reka.tivoran@globono.org címre várjuk.

 

Forrás: nonprofit.hu

Friss műsorok

Comments are closed.