péntek, szeptember 21, 2018
Civil Hírügynökség

Fogyatékos embertársaink életminőségét javítják

2017-10-10 Esemény, Hírfolyam
DowAlapitvLogo-171009

Az idei esztendőben fennállásának 25 éves jubileumát ünneplő Down Alapítvány rendezvénysorozata keretében a Betegápoló Irgalmas Rend, a Budai Irgalmasrendi Kórház és a Down Alapítvány összefogásának eredményeként létrehozott Down Egészségközpont ünnepélyes felszentelésére kerül sor október 13-án, 16.30-kor a Budai Irgalmasrendi Kórházban.

Az Egészségközpont küldetése, hogy akadálytalan hozzáférést biztosítson a sérült, fogyatékos, egészségkárosodott emberek számára az őket megillető személyközpontú, jó minőségű és teljes körű szolgáltatásrendszerhez.

Az Irgalmasrendi Kórházban működő Koordinációs Központ elsősorban az egészségügyi ellátásokra koncentrál, ugyanakkor fontosnak tartja a holisztikus szemléletű segítségnyújtást, tehát az ide érkező ügyfelek szociális problémáinak megoldásában is aktívan részt vállal, kinyitva számukra a Down Alapítvány és társszervezeteinek szolgáltatásrendszerét, tanácsadó szolgálatait.

A Down Egészségközpont működéséről bővebb információkat az alábbi oldalon találtok: fogyatékos embertársaink életminőségének javítása

 

Forrás: Down Alapítvány

Friss műsorok

Comments are closed.