vasárnap, június 24, 2018
Civil Hírügynökség

Fenntartható energiás programok kerestetnek

energise-170320

Részt vesz olyan projektben, amely a háztartások, családok energiahasználatának és energiafogyasztásának zöldítését célozza? Szervez vagy hallott olyan projektről, mely az energiahatékonyságot és alacsonyabb energiafogyasztást népszerűsíti a háztartások körében?

Keressük civil szervezetek, energiaügynökségek és vállalatok, valamint szomszédokból, barátokból alakult közösségek és egyéb társadalmi kezdeményezések fenntartható energiás programjait – kérjük, ossza meg velünk projektjét és tapasztalatait! Kérjük, adja meg elérhetőségét, és küldjön néhány alapinformációt a projektről (pl. weblap/közösségi oldal linkje, projekt ismertető kiadvány), mi pedig felvesszük Önnel a kapcsolatot. Írjon nekünk az info@energise-project.eu e-mail-címre!

Az ENERGISE (Európai Hálózat a Fenntartható Energiáért) projekt csapata elhivatott kutatókból és gyakorlati szakemberekből áll, akik érdekes kezdeményezéseket keresnek egész Európában a háztartások energiafogyasztásának csökkentése terén. Tudjuk, hogy Európa-szerte sok állampolgár és szervezet tevékenykedik egy fenntarthatóbb, alacsonyabb energiaigényű életmód kialakításán; célunk, hogy ezeket összegyűjtsük, megismerjük és megvizsgáljuk. Ehhez kérnénk az Ön segítségét is!

Miért érdemes részt vennie? Ha projektje bekerül a kutatásba, azzal hozzájárulhat az energiafogyasztás csökkentését célzó európai döntéshozatalhoz. Továbbá bekerülhet egy olyan webalapú adatbázisba, mely 30 európai ország jó példáit tartalmazza, és szerepelhet a kutatói csapatunk által készített tudományos jelentésekben, szakpolitikai dokumentumokban és kommunikációs anyagokban, kiadványokban is.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

 • Cím: Tesco – Ön választ, mi segítünk
 • Hossz: 00:38:19
 • Vendég: Magyar Henrietta

Az „Ön választ, mi segítünk” program keretében a Tesco Magyarország 63 civil szervezetének összesen 25 200 000 forintot adományoz, így támogatva a helyi közösségek számára fontos projekteket. A szavazási szakasz március 8-án indul!

Letöltés
 • Cím: Impact Accelerator
 • Hossz: 00:18:18
 • Vendég: Harsányi András

Harsányi Andrással beszélgettünk az Impact Acceleratorról, ami társadalmi vállalkozásokat segít, hogy befektetőket találjanak. Most zajlott le a pitch day, ahol a kiválasztott 11 vállalkozás bemutatkozhatott a befektetőknek.

Letöltés
 • Cím: Az esélyegyenlőség tanulható
 • Hossz: 00:43:39
 • Vendég: Soltész Anikó, Dr. Csillag Sára

A proAbility októberi konferenciáján megismerkedhettünk azokkal a jógyakorlatokkal, és képzési anyagokkal, melyek segítenek felkészülni arra, miként lehet a versenyképesség megtartásával megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztatni. Vendégeinkkel a projektről és a konferenciáról beszélgettünk.

Letöltés
 • Cím: Az Év Fiatal Vezetője
 • Hossz: 00:39:26
 • Vendég: Tóth Annamária, Szabó András

Idén is kiírták az Év Fiatal Vezetője pályázatot. A díj a vezető szerep tudatos megélésére hívja fel a figyelmet, a kiválasztás során szem előtt tartva olyan szempontokat mint az önfejlesztés, hitelesség és a vezetés emberi oldala.

Letöltés

Comments are closed.