csütörtök, július 18, 2019
Civil Hírügynökség

Felfűtik a Gárdonyi teret

szauna-181210

Budapest tematikus utcái összefogtak, hogy a karácsonyi rohanás helyett rámutassanak az Advent igazi jelentésére. Arra szeretnék ösztönözni a járókelőket, hogy lassuljanak le, töltsék stresszmentesen ezt az időszakot, a pörgést pedig cseréljék élményekre, művészetre és feltöltődésre. Éppen ezért a programok között helyet kapott egy mobil szauna is a Bartók Béla úton.

Röviden a SlowXmas kezdeményezésről:

A zsúfolt bevásárlóközpontok helyett élményeket és művészetet kínálnak az adventi időszakban Budapest tematikus utcái: a Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Fashion Street (Deák Ferenc utca), a KultUnio (a hetedik kerület multikulturális negyede) és a Ráday Soho(Ráday utca). Az utcák közös adventi összefogása, a SlowXmas nevet viseli, ezzel is hangsúlyozva a lelassulást és a feltöltődést.

A szaunáról:

Két napra felfűtik a Gárdonyi teret, ahol a SlowXmas keretein belül egy mobil szauna is helyet kap, ennek köszönhetően egy igazán egyedi nézőpontból is megcsodálható a város: https://www.facebook.com/events/564251450687076/

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.