péntek, december 14, 2018
Civil Hírügynökség
Események betöltése

« Minden esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Legyen egy Kék Napod!

december 14 01:15

170227-kekNap

Hazánkban évente több mint 9000 új vastagbélrákos beteget diagnosztizálnak, és sajnos ugyanennyi idő alatt körülbelül 5000 beteget veszítünk el. Anyákat, apákat, nagymamákat, nagypapákat, akik akár meg is gyógyulhatnának.

A Van Holnap! Zsákos Alapítvány idén már hatodik alkalommal rendezi meg a „Legyen egy Kék Napod!” figyelemfelhívó megmozdulást, amivel szeretnénk elérni, hogy minden évben több és több szó essen erről a nagyon fontos témáról. A „Legyen egy Kék Napod!” program minden március első péntekén kerül megrendezésre (idén ez március 3.), célja, hogy felhívjuk a figyelmet a betegségre, a megelőzés és a szűrés lehetőségeire. Ezen a napon ünnepeljük azok bátorságát, akik harcolnak és emlékezünk azokra, akik már nem lehetnek velünk a betegség miatt.

Örülnénk, ha ebben az évben Önök is csatlakoznának kezdeményezésünkhöz, és tartsanak velünk egy kék napot. Ehhez elég, ha ezen a napon viselnek valami kéket, akár csak egy szalagot, és készítsenek egy vidám fotót, ami bekerülhet alapítványunk Facebook oldalán és weboldalán készülő albumjába. A képeket e-mailben, Viber-en keresztül, vagy akár Facebook üzenetben is várjuk.
https://www.facebook.com/vanholnap   zsakos@vanholnap.eu   06 30 544 23 66

Ha szép az idő, szeretettel várunk mindenkit, hogy együtt engedjük el a száz kék lufit.

Időpont: 2017. március 3. 12 óra
Helyszín: Budapest, XI. Gárdonyi tér

Forrás: beküdött hír

Details

Date:
2017-03-03
Time:
12:00 - 17:00

Helyszín

Névtelen helyszín
Budapest, XI. Gárdonyi tér, Budapest, Magyarország
+ Google Térkép