vasárnap, augusztus 25, 2019
Civil Hírügynökség

Európa a polgárokért információs nap

2019-02-01 Esemény, Hírfolyam
tempus-logo

A Tempus Közalapítvány információs napot szervez az Európa a polgárokért programról, külön kiemelve a városok hálózatai projekteket.

Időpont: 2019.02.06. (szerda) 10:00-12:30 óráig
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

• Melyek a program új pályázati határidői?
• Milyen célkitűzései és prioritásai vannak?
• Mire kell figyelni a pályázat előkészítése során?
• Hogyan lehet elkerülni a leggyakoribb hibákat?

Ezekre a kérdésekre is keressük a választ a pályázati információs napon, ahol a városok hálózatai projektekkel – vagyis azzal a pályázattípussal, amely következő beadási határideje március eleje – kiemelten is foglalkozunk. Emellett szó lesz az Európa a polgárokért program felépítéséről, újdonságairól, általános és kiemelt célkitűzéseiről, különös figyelmet fordítva a 2019-re vonatkozó megújult pályázati határidőkre és prioritásokra. A főként gyakorlati információkra fókuszáló rendezvények során a korábban megvalósított jó példák és módszertani ötletek bemutatására, valamint a pénzügyi tudnivalók ismertetésére is sor kerül.

A rendezvényre szeretettel várjuk települések, városok, helyi és regionális állami hatóságok, testvérvárosi bizottságok, helyi önkormányzatokat képviselő nonprofit szervezetek, civil társadalmi szervezetek, valamint oktatási, kulturális és kutatóintézetek képviselőit. Vagyis mindazokat, akik pályázatot nyújthatnak be az Európa a polgárokért programban.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Bővebben, jelentkezés: https://tka.hu/rendezveny/10873/europa-a-polgarokert-informacios-nap

 

Forrás: nonprofit.hu

Friss műsorok

Comments are closed.