szerda, június 19, 2019
Civil Hírügynökség

Elindult az ország legnagyobb Csináld magad! pályázata

butor-181019

Idén harmadik alkalommal kerül sor az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Alkotó Energia pályázatára, amely a DIY (Do it Yourself – Csináld magad!) filozófia jegyében várja az alkotók jelentkezését.

A mintegy hárommillió forint összdíjazású versenyre december 31-ig jelentkezhetnek mindazok, akik saját kezűleg újítanak fel bútorokat vagy készítenek használati tárgyakat és dekorációkat. A Paksi Atomerőmű pályázatának célja, hogy elősegítse és népszerűsítse a meglévő értékek megőrzését, illetve felhívja a figyelmet a szemétre szánt, környezetet terhelő anyagok újrafelhasználásának lehetőségeire.

A pályázók idén is négy kategóriában adhatják le alkotásaikat:
– Bútorfelújítás, bútorfestés, bútorátalakítás
– Bútor- és használati tárgy-készítés, funkcióváltás (meglévő, használt tárgyak/anyagok/bútorok felhasználásával)
– Hulladék és maradék anyagok újrahasznosításával készült lakberendezési használati tárgyak és gyermekjátékok (ide nem értve a kizárólag dekorációs célt szolgáló tárgyakat és a ruházati cikkeket)
– DIY dekorációk és ajándéktárgyak (évszaktól/ünneptől függetlenül)

Egy pályamű csak egy kategóriában nevezhető, legalább három fotóval és egy, az alkotási folyamatról szóló technikai leírással. A versenyzők két korcsoportban, a 14–18 év közötti juniorban, illetve a 18 év feletti felnőttben adhatják le pályamunkájukat.

A regisztráció, illetve további fontos részletek az Alkotó Energia pályázat hivatalos oldalán érhetők el:
http://alkotoenergia.hu/regisztracio

A pályázatok beküldésnek határideje: 2018. december 31. 24 óra.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.