szombat, május 27, 2017
Civil Hírügynökség

Együtt a Felhőtlen Gyermekkorért!

Tesco-170105

Idén is országos adománykuponos akcióval segíti a Tesco az Ökumenikus Segélyszervezet gyűjtését

A Tesco 2017-ben is támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet tavaszi kampányát, a Felhőtlen Gyermekkor adománygyűjtést. A segélyszervezet a befolyt adományokból nehéz sorsú, traumát szenvedett rászoruló gyermekeknek szeretne fejlesztő és közösségi programokon keresztül kapaszkodót nyújtani. Az áruházlánc vásárlói május 31-éig 250 forintos kuponok megvásárlásával segíthetnek szebbé tenni rászoruló gyerekek gyermekkorát.

Rengeteg gyermek él nélkülöző családban országszerte. Sokaknak nincs otthonuk, még többnek nem adatik meg a fejlődésükhöz feltétlenül szükséges alapvető gondoskodó-támogató környezet. A Felhőtlen Gyermekkor adománygyűjtő kampány segítségével ezek a nehéz sorsú gyermekek juthatnak egy lépéssel közelebb a gondtalan hétköznapokhoz. A kampány során gyűjtött adományokból az Ökumenikus Segélyszervezet egyéni és közösségi fejlesztő foglalkozásokat, speciális táborokat szervez, továbbá lehetősége nyílik még több rászoruló gyermeket bevonni a programba. Így az adományok olyan helyre kerülnek majd, ahol a leginkább szükség van a támogatásra.

A Tesco több éve stratégiai partnere az Ökumenikus Segélyszervezetnek. Vásárlóival és munkatársaival évről-évre bekapcsolódik a karácsonyi szeretet.éhség., valamint a tavaszi Felhőtlen Gyermekkor országos pénzadománygyűjtő kampányokba. Tavaly a Felhőtlen Gyermekkor kampányban a Tesco vásárlói több mint 36 millió forintot gyűjtöttek össze a rászoruló gyermekek számára. A Tesco áruházak pénztárainál elérhető 250 forint értékű kuponok megvásárlásával idén is hozzájárulhatnak, hogy minél több nehéz sorsú gyermeknek tudjunk együtt segíteni!

 

TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.
A Tesco 206 magyarországi áruházában hetente átlagosan 3 millió vásárlót szolgál ki friss élelmiszerrel, közel 20 000 munkatársat foglalkoztat Magyarországon, és ezernél is több helyi szállító számára nyújt üzleti lehetőséget. Az értékteremtés megjelenik társadalmi szerepvállalásában is, amiben a helyi közösségek fejlesztésére, támogatására helyezi a hangsúlyt. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület platina fokozatú támogatójaként több mint 90 áruházából adja át napi rendszerességgel az élelmiszerfelesleget. 2014 szeptemberétől 2016 decemberéig összesen több mint 1,6 milliárd forint értékben, több mint 3600 tonnányi termékkel támogatta a rászorulókat. Élelmiszer-mentő programja 2016-ban Felelős együttműködés kategóriában elnyerte a Magyar Üzleti Felelősség Díjat. 2016-ban hagyományteremtő céllal elindított „Ön választ, mi segítünk” országos pályázata, amely során vásárlói szavazzák meg, hogy közösségükben milyen programokat támogasson a Tesco, az elindítás évében Leginnovatívabb támogatói program kategóriában a Magyar Adományozói Fórum Társadalmi Befektetések Díjának fődíjasa lett. Több éve stratégiai partnere a Magyar Vöröskeresztnek és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek, így hátrányos helyzetű családokat felkaroló, fiatalokat fejlesztő kezdeményezéseket, adománygyűjtő vagy véradó programokat is támogat.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.