szombat, április 20, 2019
Civil Hírügynökség

Együtt a tudásért

KIFE-180302

A Katolikus Ifjúsági és Felnőttképzési Egyesület 2018. január 1-jén indította el “Együtt a tudásért” című projektjét (EFOP-5.2.2.-17-2017-00030). A projekt 100 %-ban finanszírozott, keretösszege 49 999 800 forint. A tevékenységek a Széchenyi 2020 program keretében európai uniós vissza nem térítendő támogatással valósulnak meg.

A projekt célja a társadalmi felzárkóztatás, együttműködés, és a közösségépítés nemformális tanulás módszerei segítségével, vajdasági és erdélyi partnerszervezetekkel közösen megvalósítva. A projektben szakemberek kerülnek fejlesztésre, akik ennek a tudásátadásnak a fő mozgatórugói. A fejlesztés workshopok és tanulmányutak formájában valósulnak meg, melyek 2018 februárjában indultak.

A kétéves projektben három területen valósul meg a szakemberek fejlesztése: szeniorok aktivitásának növelése, vidéken élő nők bevonása és a civil ernyőszervezetek hálózati munkájának fejlesztése. A projekt 2 éves időtartama alatt a tématerületekhez kapcsolódó workshopokból, tanulmányutakból és a Szenior területre vonatkozó kutatásból áll.

Az első workshop februárban valósult meg Hálózati együttműködések fejlesztése címen. A két napos eseményen a pályázatban résztvevő ernyőszervezetek a tagok aktivizálásának és erőteljesebb bevonásának kérdésével foglalkoztak, megosztották a tapasztalataikat az együttműködések lehetőségéről, a határon átnyúló tudásátadás előnyeiről és nehézségeiről.

További információ:
Balogh Edit, szakmai vezető
0662/426-785, info@kife.hu

 

Forrás: Katolikus Ifjúsági és Felnőttképzési Egyesület

Friss műsorok

 • Cím: Fogyasztóvédelem – Igazságügyi szakértés – könnyűipari termékek
 • Hossz: 56:30
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Hoffer Ferenc igazságügyi szakértő

1/7. Mikor és hogyan forduljunk igazságügyi szakértőhöz, ha panaszunk van? Hogyan válasszunk szakértőt? Ki fizeti és mire jó a szakértői vélemény?

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Gázkészülékek javítása és karbantartása
 • Hossz: 56:56
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Horváth Zoltán gázkészülék szervízvezető

1/6. Háztartásokban használatos gázkészülékek karbantartásával, javításával és vásárlásával kapcsolatos panaszok és azok elkerülése érdekében való felkészülés és teendők.

 

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés 2.rész
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök és szervízvezető

1/ 5. Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök, szervízvezető

1.4  Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés

Comments are closed.