kedd, május 22, 2018
Civil Hírügynökség

Egy évre elegendő tisztítószer adomány

henkel-170404

Több mint 1,5 millió forint értékű tisztítószer adománnyal támogatta a Henkel Magyarország Kft. Laundry & Home Care üzletága Budapesten a Bethesda Gyermekkórházat és a Szilágyi Erzsébet Lakásotthonos Gyermekotthont. Ezúttal a vállalat a Széchenyi Lions Klub budapesti szervezetével együttműködve juttatta el felajánlását az intézményeknek.

A Henkel Magyarország Kft. Laundry & Home Care üzletág mosó- és tisztítószer adománya nagy segítség, ezzel a több mint másfél millió forint értékű támogatással az intézmények egy éves működésükhöz elegendő termékekhez jutottak.

A Henkel Magyarország Kft. partnereivel, fogyasztóval és jótékonysági szervezetekkel, sőt a társadalmilag elkötelezett aktív és nyugalmazott munkatársaival rendszeresen támogat különböző jótékony célokat. Az oktatás és a tudomány, a művészet és a kultúra, a sport és az egészség, valamint szociális támogatás témájú kezdeményezéseket pénzügyi adományok mellett termékeivel, továbbá munkatársai önkéntes tevékenységével segíti.

Örömünkre szolgál, hogy termékeinkkel ezúttal segíteni tudtunk egy gyermekkórháznak, amely az így megtakarított forrásait a gyógyításhoz szükséges eszközök beszerzésére fordíthatja – mondta Güray Yildiz, Laundry & Home Care üzletág igazgatója.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.