szombat, augusztus 24, 2019
Civil Hírügynökség

A diploma megszerzéséig támogatják őket

zsidaiCsop-190416

Hátrányos helyzetű, jól tanuló gyerekeket támogat a Zsidai Gasztronómiai Csoport a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ösztöndíj programjának keretében.

A cégcsoport 2018-ban döntött arról, hogy hátrányos helyzetű, kitűnő tanuló általános iskolás gyerekeket karol fel és támogat gyerekenként havi 35 000 Ft-os ösztöndíjjal a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ösztöndíj programjának keretében.

A Zsidai Csoport fontosnak tartja a tehetséggondozást, ezért négy olyan, kitűnő tanulmányi előmenetelű diákot választott be új ösztöndíjprogramjába, akik az általános iskola első és második osztályát befejezték, tanulmányi átlaguk 4,5 fölött van, és családjukban az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a 46 ezer forintot. A cél az, hogy segítsék tanulmányaikban ezeket a diákokat egészen az első diploma megszerzéséig, ennek feltétele, hogy gyermekek megtartsák a megfelelő tanulmányi eredményt.

A cégcsoport négy általános iskolás diákot választott be a programjába a kelet-magyarországi régióból, az alábbi településekről: Aszaló, Borsodivánka, Hosszúpályi és Sárospatak.

Bővebb információ: http://www.gyermekmento.hu/Tartalmak/Hirek/Hatranyos-helyzetu-jol-tanulo-gyerekeket-tamogat-a-Zsidai

 

Forrás: Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület

Friss műsorok

Comments are closed.