szombat, augusztus 24, 2019
Civil Hírügynökség
delfinDij-190531

A DELFIN Díj odaítélésével a Magyar Telekom a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését szeretné elősegíteni, és az azért tett aktivitásokat kívánja elismerni.

A Magyar Telekom 2008-ban megalapította a DELFIN Díjat, melyet évente ítél oda különböző kategóriákban a legfenntarthatóbb1 vállalkozásoknak és társadalmi szervezeteknek pályázat alapján. A DELFIN Díj olyan cégek és NGO-k elismerésére szolgál, amelyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példamutató.

A pályázat célja
A DELFIN Díj odaítélésével a Magyar Telekom a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését szeretné elősegíteni, és az azért tett aktivitásokat kívánja elismerni.

Pályázati követelmények
A DELFIN Díj 2019-re csak Magyarországon bejegyzett és tevékenykedő vállalatok és civil szervezetek pályázhatnak. A pályázat keretében csak olyan működő projektet, programot fogadunk el, amely 2019-ben már megvalósult (koncepciók és tervek nem képezhetik a pályaművek anyagát).

A pályázat kötelező tartalmi elemei:
• A pályázati adatlap kitöltése:
o A pályázó adatainak kitöltése
o A szervezet tevékenységét bemutató szöveges rész. (max. 300 szó)
o A szervezet fenntarthatósági szempontú általános bemutatása a társadalmi – gazdasági – környezetvédelmi hármas pillér mentén. Ebben a részben kerüljenek bemutatásra az 5. pontbeli, a pályázó szervezetre vonatkozó adatok. (egyenként max. 150 szó)
o A szervezet kiemelkedő tevékenységének részletes bemutatása az alábbi témák egyike alapján (max. 1500 szó) :
 1. kategória: Fenntartható innováció
 2. kategória: Sokszínűség
 3. kategória: Klímavédelem
 4. kategória: Fenntartható tudatformálás

A pályázati adatlap kitöltése során a pályázó kezelje kiemelt figyelemmel a tevékenységhez kapcsolódó smart, digitális megoldások bemutatását. A pályázatokat az egyes részekhez megadott terjedelemben, magyar nyelven kérjük elkészíteni.

A pályázat benyújtása:
A pályázatot elektronikusan formában kell elkészíteni és benyújtani az online adatlap kitöltésével:

Pályázati adatlap
A pályázat benyújtásával a pályázó igazolja, hogy azt a pályázati feltételek ismeretében, annak megfelelően készítette el, hozzájárul annak közzétételéhez; valamint kijelenti, hogy az abban szereplő adatok a valóságnak megfelelnek.Korábbi kiírásokban már nyertes pályázat nem indulhat a mostani kiírásban.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. június 30., 23:59
Bővebben: telekom.hu

 

Forrás: nonprofit.hu

Friss műsorok

Comments are closed.