kedd, február 19, 2019
Civil Hírügynökség

Daganatos betegek vallomásai

falevelek-180509

A Nézőpontváltó Egyesület partnere, a Regionális Egészségügyért Alapítvány bemutatja Falevelek c. kötetét, amely gyógyult vagy gyógyulófélben lévő daganatos betegek történeteit tartalmazza. Az érintettek saját megküzdésükről vallanak őszintén, testi-lelki harcaikról, győzelmeikről. Elmondják, ki és mi segített nekik, és hogyan fordították hasznukra ezt az emberpróbáló helyzetet.

A gyűjtemény nagyszerű példát mutat betegséggel küzdőknek, de akár az egészségeseknek is, hiszen igazi, csodaszámba menő gyógyulások is megjelennek a könyv lapjain, amelyek időnként hihetetlenek, gyakran megindítóak, de mindenképpen példaértékűek és követésre méltók.

A Falevelek szerkesztője, Fodorné Vincze Anna a könyv születésének folyamata alatt sok beteggel, a legkülönfélébb élethelyzetben lévő, eltérő családi hátterű és személyiségű emberrel találkozott, akiknek hálás, hogy megismerhette őket, mert a történeteik feldolgozása közben ő is megtalálta a saját útját.

Nemcsak a könyvnek, hanem kiadójának, a REGEA Alapítvány tevékenységének is az a célja, hogy a gyógyultak közül egyre többen térjenek vissza az egészségesek világába, és az útközben megszerzett tapasztalataikkal gazdagítsák azt. A könyvben szereplő történetek mesélői és az alapítványban dolgozók a létükkel igazolják, hogy a rák túlélhető. A Falevelek könyvbemutatója a Nézőpontváltó Egyesület MeNŐKlub-estje keretében lesz, amelynek májusi fő témája a női daganatos betegségek következtében beálló korai menopauza testi-lelki vonatkozásai.

Helyszín: Zabrakadabra Egészséges Cukrászműhely, Ferenc Krt.1, Budapest, 1094
Időpont: május 11. péntek, 17:30–20:30

 

Forrás: Nézőpontváltó Egyesület

Friss műsorok

Comments are closed.