péntek, június 22, 2018
Civil Hírügynökség

Csaknem 2 milliót kaptak a Szegedi Cicamentők

cica-171024

Ha baj van, felkapjuk a fejünk, és mindig joggal kérdezzük, nem lett volna-e egyszerűbb megelőzni a bajt? Mi, a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete a baj megelőzésében hiszünk, és ehhez a munkánkhoz kaptunk minden eddiginél nagyobb támogatást! Új ivartalanítási programot indíthatunk, amellyel sokat tehetünk városunk érdekében.

A kóbor állatok jelentette közegészségügyi és társadalmi problémák enyhítése miatt tartja kiemeltnek a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete a szemléletformáló kampányok mellett a rendszeres ivartalanításokat, mint a nem kívánt szaporulat megakadályozásában a leghumánusabb megoldást. Különböző támogatásoknak köszönhetően 2017-ben mintegy 200 macskát ivartalanítottunk, most pedig a Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz svájci alapítvány minden eddiginél nagyobb összeggel, 1 millió 800 ezer forinttal segíti a Szegedi Cicamentőket!

Ezzel a svájci szervezet a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesületén keresztül már 4,5 millió forintot fordított Szeged kóborállat-problémájának megoldására!

Élnek Szegeden és a külső kerületekben magas létszámú cicakolóniák, gócpontok, amelyek ivartalanítása nélkül nem érhetünk el számottevő eredményt. Ez a támogatás jóval több, mint 100 állat ivartalanítását teszi lehetővé, és ez azt is jelenti, minden eddiginél hatékonyabban végezhetjük a munkánkat!

Új ivartalanítási programunkban is kóbor állatok és rászoruló gazdik kedvenceinek ivartalanítását végezzük.

 

Forrás: Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete

Friss műsorok

 • Cím: Tesco – Ön választ, mi segítünk
 • Hossz: 00:38:19
 • Vendég: Magyar Henrietta

Az „Ön választ, mi segítünk” program keretében a Tesco Magyarország 63 civil szervezetének összesen 25 200 000 forintot adományoz, így támogatva a helyi közösségek számára fontos projekteket. A szavazási szakasz március 8-án indul!

Letöltés
 • Cím: Impact Accelerator
 • Hossz: 00:18:18
 • Vendég: Harsányi András

Harsányi Andrással beszélgettünk az Impact Acceleratorról, ami társadalmi vállalkozásokat segít, hogy befektetőket találjanak. Most zajlott le a pitch day, ahol a kiválasztott 11 vállalkozás bemutatkozhatott a befektetőknek.

Letöltés
 • Cím: Az esélyegyenlőség tanulható
 • Hossz: 00:43:39
 • Vendég: Soltész Anikó, Dr. Csillag Sára

A proAbility októberi konferenciáján megismerkedhettünk azokkal a jógyakorlatokkal, és képzési anyagokkal, melyek segítenek felkészülni arra, miként lehet a versenyképesség megtartásával megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztatni. Vendégeinkkel a projektről és a konferenciáról beszélgettünk.

Letöltés
 • Cím: Az Év Fiatal Vezetője
 • Hossz: 00:39:26
 • Vendég: Tóth Annamária, Szabó András

Idén is kiírták az Év Fiatal Vezetője pályázatot. A díj a vezető szerep tudatos megélésére hívja fel a figyelmet, a kiválasztás során szem előtt tartva olyan szempontokat mint az önfejlesztés, hitelesség és a vezetés emberi oldala.

Letöltés

Comments are closed.