szombat, április 20, 2019
Civil Hírügynökség

Civil Presszó az Egyszülős Központban

2018-10-18 Esemény, Hírfolyam
egyszulosKozp-181017

Néhány hónappal ezelőtt indítottuk el „Civil presszó”-sorozatunkat, ahova civil szervezeteket hívtunk, hogy a civil mindennapok legfontosabb témáival foglalkozzunk. Az első találkozón a médiakommunikációról beszélgettünk meghívott újságíró vendégünkkel egyebek mellett arról, hogy hogyan kerüljünk be a médiába, mit kezdjünk a kellemetlen kérdésekkel és hogyan érhetjük el azt, hogy az jelenjen meg rólunk, amit szeretnénk.

Készülünk a következő Civil Presszóra, amelynek témája a vállalati CSR lesz – ez a civil szervezetek forráshoz jutásának egyik legfontosabb eleme és ezért kiemelt terület. A rendezvényen azt szeretnénk megbeszélni szakértőnkkel és a szervezetekkel, hogy a vállalatok szemszögéből hogyan néz ki a CSR: milyen kritériumok alapján választanak ki programokat, mit várnak el a civilektől, mit tartanak fontosnak, milyen típusú programoktól menekülnek és egyáltalán egy civil szervezetnek hogyan kell megközelítenie egy nagyvállalatot, ha együttműködést szeretne kialakítani.

Meghívott vendégünk Gáborné Haáz Andrea, a MOL Alapítvány vezetője, amelyen keresztül a MOL a CSR-tevékenységének jelentős részét bonyolítja. Mit kérünk tőletek? Amit már korábban is kértünk: hogy hozzátok el a tapasztalataitokat, kérdéseiteket, történeteiteket a témával kapcsolatban. Az előadás után kérdésekre és természetesen válaszokra is lesz lehetőség és idő.

A Civil Presszó időpontja: 2018. november 8. (csütörtök) 10-13 óra

Helyszíne: az Egyszülős Központ (1085 Budapest Üllői út 30. – az Üllői út és Mária utca sarkán)

A Presszót ismét szendvicsebéddel zárjuk. Várunk titeket szeretettel és kérjük, hogy jelezzetek vissza a részvétellel kapcsolatban Herenik Dorottya kolléganőmnek erre az e-mail címre: herenik.dorottya@egyszulo.hu

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.