szerda, szeptember 26, 2018
Civil Hírügynökség

Civil kezdeményezés – Zöldgömb fesztivál!

2017-10-11 Esemény, Hírfolyam
zoldgomb-fesztival-171005

A Földgömb magazin ingyenes, családi rendezvénye a Zöldgömb Fesztivál: 2017 október 14-én, szombaton, Budapesten, az Akvárium Klubban.

Annak érdekében, hogy megóvjuk jövőnket és unokáink számára is élhető bolygót hagyjunk örökül, változtatnunk kell életmódunkon! Ehhez kíván ismereteket nyújtani, hasznos tanácsokat adni és jógyakorlatokkal szolgálni látogatóinak A Földgömb magazin ingyenes, családi rendezvénye a Zöldgömb Fesztivál: 2017 október 14-én, szombaton, Budapesten, az Akvárium Klubban.

Szakértő előadók és civilszervezetek segítségével kívánnak a szervezők pozitív példákat és információkat nyújtani a fesztiválon, a következő témákat érintve: hightech („zöld”-energia, intelligens otthon, zöldház, elektromos járművek), múlt és hagyomány (talajkímélő földművelés, permakultúra, biokertészet, gyógynövények, tájfajták), megosztáson alapuló gazdaság, közösségi összefogás.

A hiteles előadások, a kiállítók mini programjai, a családok aktív bevonását megvalósító 7Próba játék és a központi eseményként szereplő Ozone Zöld-díj átadása együttesen garantálják kicsiknek és nagyoknak is a jó szórakozást. Kiállítóink érdekes feladatokkal készülnek, ahol mindenki próbára teheti tudását, ügyességét. A szerencsés résztvevőket értékes ajándékok várják a 7Próba játék sorsolásán !

A részletes programért látogasson el a https://zoldgombfesztival.hu/ weboldalunkra.

ZÖLDGÖMB Fesztivál – Lefaragjuk a lábnyomodat!

 

Forrás: nonprofit.hu

Friss műsorok

Comments are closed.