szombat, április 20, 2019
Civil Hírügynökség

„CIVIL INFO – NEA 2019” országos tájékoztató rendezvény

2018-10-26 Esemény, Hírfolyam
eloadasonKezIrNoteszbe-181025

A Századvég Politikai Iskola Alapítvány, mint a Budapesti Civil Információs Centrum cím birtokosa tisztelettel meghívja Önt és a civil szervezet tisztségviselőit, tagjait, érdeklődőket fenti c. rendezvényére.

Esemény időpontja: 2018. november 09., péntek, 10:00–12:00
Jelentkezési határidő: 2018. október 29.
Helyszín: Aranytíz Kultúrház (1051 Budapest, Arany János u. 10.)

A Századvég Politikai Iskola Alapítvány, mint a Budapesti Civil Információs Centrum cím birtokosa tisztelettel meghívja Önt és a civil szervezet tisztségviselőit, tagjait, érdeklődőket a
„CIVIL INFO – NEA 2019” országos tájékoztató rendezvény budapesti előadására, melyet a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya munkatársai tartanak.

Program:

Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár, Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárság – előadás a civil területet érintő célokról, kihívásokról

Dr. Kecskés Péter főosztályvezető, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya – előadás a civil területet érintő jogszabályokról

Furka Ágnes döntéstámogatási referens, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya – tájékoztató a helyi, vagy területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatásáról, valamint a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2019-ben bevezetendő egyéb változásairól (gyakorlati bemutatóval)

Kérjük, hogy részvételi szándékát a cic@szazadveg.hu email címen jelezze a civil szervezet és a résztvevő nevének megadásával!

Amennyiben szakmai kérdése merül fel a rendezvény témájához kapcsolódóan, kérjük küldje el részünkre – a cic@szazadveg.huemail címre – legkésőbb 2018. október 29., 18:00-ig, melyeket a Miniszterelnökség munkatársai igyekeznek majd az előadás során megválaszolni.

 

Forrás: nonprofit.hu

Friss műsorok

Comments are closed.