szombat, augusztus 24, 2019
Civil Hírügynökség

A Civil Hírügynökség anyagainak felhasználása

Célunk, hogy híreink és műsoraink minden érdekelthez eljussanak.

Anyagaink megosztására az alábbi feltételek vonatkoznak:

1. Saját készítésű rádióműsor cc_sharecc_attributioncc_noderivatives

Amennyiben nem jelezzük másként, az oldalunkon levő minden hanganyag saját gyártmányú rádióműsornak tekintendő. Felhasználás a Creative Commons – “Nevezd meg! – Ne változtasd!” licence szerint. Megnevezés formája: “Civil Hírügynökség” vagy “civilhirugynokseg.hu”.

A változatlan felhasználáshoz tehát nem szükséges előzetes engedély, azonban kérjük, a felhasználás tényéről (a felhasználó médium, közlés ideje megnevezésével) legalább havi rendszerességgel tájékoztassa a Hírügynökséget.

Figyelem!

Amennyiben szerkeszteni kívánja az adott anyagot, úgy a fenti engedély nem érvényes, a módosított felhasználás minden esetben előzetes írásbeli jóváhagyáshoz kötött!

2. Saját hír

Saját hírnek számít minden közlemény, amely nálunk jelenik meg először, azaz nem tartalmaz forrásmegjelölést.  Részleteiben vagy egészben a forrás megnevezésével használható fel. Megnevezés formája: “Civil Hírügynökség” vagy “civilhirugynokseg.hu”.

A felhasználáshoz nem szükséges előzetes engedély, azonban szívesen látott gyakorlat, ha a felhasználásról legalább utólag tájékoztatást ad, rendszeres átvétel esetén akár időszakosan (pl. havonta) összesítve.

Köszönettel:

A szerkesztőség