csütörtök, február 21, 2019
Civil Hírügynökség
palyazat-160810

A felhívás célja, hogy az EU tagállamok és EFTA országok civil szervezetei egymással együttműködve koalíciókat hozzanak létre a civil társadalom csökkenő mozgásterével kapcsolatos kérdések kezelésére.

Az újonnan alakult Civitates alap büszkén jelenti be első pályázati felhívását. A felhívás célja, hogy az EU tagállamok és EFTA országok civil szervezetei egymással együttműködve koalíciókat hozzanak létre a civil társadalom csökkenő mozgásterével kapcsolatos kérdések kezelésére.
A Civitates alap célja a civil társadalom megerősítése annak érdekében, hogy a civil szervezetek közösen és hatékonyan tudjanak válaszolni a csökkenő mozgástérrel kapcsolatos kihívásokra.

A pályázat országos szintű koalíciók létrehozását vagy már meglévők megszilárdítását segíti. Az alap célja, hogy erősítse a koalíciók kapacitását, és segítse azokat a kedvezőbb működési környezet kialakításában.

A pályázat két szakaszból áll. Az első szakaszban a koalíciós partnereknek biztosítunk erőforrásokat ahhoz, hogy az adott ország különböző szektoraiból és régióiból új, potenciális partnereket vonjanak be tevékenységükbe a koalíció megerősítése érdekében. A második szakaszban a koalíciók a civil társadalom csökkenő mozgásterének kezelésével kapcsolatos tevékenységüket valósítják meg.

Pályázatok beérkezésének határideje: 2018. június 15.

További információkért kattintson ide: http://www.nef-europe.org/calls-for-proposals/

A pályázatokat angol nyelven kell benyújtani.

 

Forrás: nonprofit.hu

Friss műsorok

Comments are closed.