csütörtök, május 24, 2018
Civil Hírügynökség

Bringafesztivál nem csak bringásoknak

2017-06-16 Esemény, Hírfolyam
kerekparVers-170615

A Csömöri Önkormányzat idén ötödik alkalommal rendezi meg a Csömöri Bringafesztivált, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy a gyerekek és a felnőttek körében is népszerűsítsék a bringázást, valamint felhívják a figyelmet a települések közötti biztonságos kerékpáros közlekedés fontosságára.

A fesztivál előtti napon, június 24-én kistérségi kerékpáros körtúrára várják a bringázni vágyókat, mely alkalmával idén a természeti és kulturális értékek felfedezése lesz a cél.

Június 25-én, a fesztivál napján a Mountain bike CXO C2 Csömör Nagydíj mellett számtalan zenés és szórakoztató program várja az érdeklődőket; többek között lesznek kerékpáros ügyességi pályák, amatőr versenyek, kézműves sátor, Málna és Kaméleon koncert, a fesztivál zárásaként pedig a nagy népszerűségnek örvendő Bëlga zenekar lép fel.

A program alakulását, valamint a szervezéssel kapcsolatos érdekességeket a http://www.bringafeszt.hu/, http://www.csomorsport.hu/ oldalon, valamint a Csömöri Bringafesztivál Facebook oldalán követhetik nyomon az érdeklődők.

 

Forrás: ÖS MTI.HU

Friss műsorok

Comments are closed.