szerda, január 16, 2019
Civil Hírügynökség

Bármivel nevezhetsz, ami számítógéppel készül

c3-171010

Meghosszabbított jelentkezési határidővel még október 24. (kedd) éjfélig lehet jelentkezni a jubileumi tizenötödik alkalommal megrendezésre kerülő <19 Szabadfogású Számítógép Versenyre.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, illetve a jelentkezők kérésnek eleget téve a szervezők meghosszabbították a verseny nevezési határidejét. A pályázók, 2017. október 24. (kedd) éjfélig jelentkezhetnek és tölthetik fel, vagy küldhetik el postán alkotásaikat.

Nevezni lehet bármivel, ami számítógéppel készül: legyen az rajz, animáció, zene, játék, honlap, mobil alkalmazás, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás. A 15. évforduló alkalmából a legjobbnak ítélt alkotásokból az Új Budapest Galériában, a Bálna Budapestben kerülnek kiállításra 2017. december 3. és 2018. január 7. között.

A verseny célja, hogy a fiatalok számítógéppel készült alkotásai vagy fejlesztései ne maradjanak eldugva saját mappáikban. Ami néha még a szülők számára is érthetetlen és felesleges időtöltésnek tűnik a gép előtt, az sok esetben a közösség számára hasznos és érdekes végeredményt hordozhat.

A nyilvános bemutatkozási lehetőségen kívül a verseny támogatóinak köszönhetően nyerteseseket tárgynyereményekkel jutalmazzák, illetve, a győztes projektet ösztöndíjban részesülnek, melynek célja, hogy segítse a fiatalok további fejlődését és alapot képezzen a projektek fejlesztéséhez.

A verseny honlapja: http://verseny.c3.hu/2017/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/19SzabadfogasuSzamitogepVerseny

 

Forrás: C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány

Friss műsorok

Comments are closed.