szerda, május 22, 2019
Civil Hírügynökség

Az RTL Klub sztárjai az iskolátokban!

SzabadosAgi-181115

Szeretnétek kicsit közelebbről megismerni az tévésztárokat? Szívesen találkoznátok velük, kérdeznétek tőlük? Most lehetséges! Pályázzatok, és legyen 1 órára a Ti osztályfőnökötök Szabados Ági (Híradó), vagy Tokár Tomi (Fókusz)!

Ha Ti lesztek a kiválasztott osztály, benneteket fog november 27-én, #AdakozóKedd alkalmából meglátogatni valamelyikőjük.

November 27-e az adományozás, a jótékonyság nemzetközi mozgalmának napja. Ez a nap a jótettekről, a jócselekedetekről szól. A NIOK Alapítvány és az RTL Klub felhívást hirdet általános és középiskolai osztályközösségek számára, hogy vállaljanak egy jócselekedet Adakozó Kedd alkalmából. Bármit vállalhattok: mindenki vihet egy szendviccsel többet az iskolába, amit hajléktalanokhoz juttathattok el, szervezhettek süti vagy kézműves vásárt, aminek a bevételét felajánlhatjátok egy szimpatikus szervezetnek, vagy csak egyszerűen rajzolhattok karácsonyi üdvözlőlapot jókívánságokkal a kórházakban fekvő gyerekeknek. Legyetek kreatívak és tegyetek valami jót közösen!

Ági és Tomi pedig meglátogat egy-egy osztályt, és egy rendkívüli osztályfőnöki óra keretében beszélgetnek a gyerekekkel, fiatalokkal arról, hogy mit tehet egy diák, egy médiaszemélyiség, vagy bárki a jóügyekért. Elmeséli személyes tapasztalatait erről, és még akár az osztály által tervezett jócselekedet kitalálásában, ötletelésében is részt vesz.

Mivel pályázhatnak az osztályok?
Egy rövid, maximum két A/4 oldalas ötlet kidolgozását kérjük, melyben leírjátok, hogy a közösségetek ki(k)nek és hogyan szeretne segíteni, és ez az akció hogyan fog terveitek szerint megvalósulni az ünnepek előtt? Röviden mutassátok be iskolátokat és az osztályt is. A jelentkezés feltétele, hogy a gyerekek szülei hozzájárulnak és aláírják a forgatási engedélyt, hogy egy rövid riport formájában beszámoljunk az élményekről a Fókuszban.

A projektötlet leírását 2018. november 21-ig várjuk az adakozokedd@niok.hu címre, a tárgyba írjátok bele: #AdakozóKedd // Becsöngettek!

Legyetek jók, tegyetek jót, s töltsetek egy tanórát együtt az RTL Klub sztárjaival!

 

Forrás: nonprofit.hu

Friss műsorok

Comments are closed.