szerda, június 19, 2019
Civil Hírügynökség

Az, ami neked régi, másnak új!

2018-09-20 Esemény, Hírfolyam
gardrob-180821

Szabadulj meg a már nem viselt, de még vonzó ruháidtól, kiegészítőidtől, és légy a három szerencsés olvasó egyike, akik egyenként egy évre elegendő Surf termékcsomagot nyernek!

Szerezd be jelképes összegért, 500 forint adományért a számodra izgalmas darabokat a ruha-csereberén, melynek teljes bevételét jótékony célra fordítjuk.

Szeptember 29-én, 30-án (szombaton és vasárnap) keresd a GLAMOUR popup üzletét a Fashion Streeten, a Deák Palota átriumában! (Deák Ferenc utca 15, Budapest 1052, ) 29-én, szombaton 10-től 20 óráig, 30-án, vasárnap pedig 10-től 18 óráig várunk!

Hogyan vehetsz részt ruha- csereberében?
A szeptemberi GLAMOUR-ban található nevezési lapot töltsd ki, a magazinod mellé csomagolt zsákot pedig pakold jól tele a megunt ruháiddal, tedd bele a nevezési lapot, hogy tudjuk, melyik a te zsákod, jól zárd le, és küldd el ingyenesen a FOXPOST szolgáltatással!

JÓTÉKONYKODJ!
Minden darabért 500 forint adományt kérünk, melyet jótékony célra ajánlunk fel. Támogasd ezt a célkitűzést, közben szabadulj meg fölösleges ruháidtól, és szerezz be új, izgalmas darabokat! Idén az összegyűlt összeget a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (NANE) kapja. Ők kapták márciusban a GLAMOUR Women of the Year Az év hősnői díját.

LÉGY STÍLUSOS!
Stylistjaink alaposan átnézik majd a beküldött zsákok tartalmát, és a legstílusosabb streetstyle-darab, a legragyogóbb fehér ruha és a legmenőbb partiruha beküldőjének is egyenként egy évre elegendő Surf termékcsomagot adunk, így a ruhatára tündökölni fog. Ne felejtsd el a ruhákat kimosni, mielőtt beküldöd őket, így jobban örül majd nekik az új gazdájuk!

Egy kis kényeztetés. Ahogyan azt már minden eseményünkön megszokhattad, idén is a helyszínen lesznek a stylistjaink, akiktől segítséget kérhetsz és akik szívesen ellátnak öltözködési tanácsokkal. Hozd a barátnőidet, édesanyádat is, vásároljatok, közben jótékonykodjatok és adományaitokkal segítsétek a nők elleni erőszak megakadályozását, az áldozatok felépülését, továbblépését!

Tisztaság és hosszan tartó illat – sötét ruháidnak is! Az új SURF Black orchid & lily segít megőrizni sötét ruháid színét, legyen szó a kedvenc fekete szoknyádról, bordó felsődről vagy sötétkék farmeredről. Emellett kiválóan tisztít és ellenállhatatlan orchidea- és liliomillattal fonja körül ruháidat.

Szerezz be néhány sötét színű darabot az őszi-téli hónapokra! Stylistjaink külön szekciót hoznak létre sötét és fekete ruháknak a GLAMOUR Gardróbfrissítés popup üzletünkben. A SURF gondoskodik a ruhák tisztaságáról, fantasztikus illatáról, és ragyogó színéről. Keltsd új életre sötét ruháidat a Surf Black orchid & lily-vel!
A sötét ruhák mindig elegánsak, egymással jól kombinálhatóak, az esős évszakban tökéletesek, mert nem olyan kényesek. Egy kis fekete ruhával tulajdonképpen bárhová elmehetsz, bárhová bemehetsz, mindig megfelelő lesz a megjelenésed.

 

Forrás: facebook.com

Friss műsorok

Comments are closed.